2777
2789

اگه شما بودین تو تین شرایط بله میدادین یانه؟

آقا پسر ۲۸ سالشه و نمایشگاه ماشین داره تو کار ساخت و ساز هم هست.لیسانس حسابداری داره و خوش قیافه.خونه و ماشین هم داره.و فقط یه خواهر داره 

رفتارش هم تا اینجا که واقعا اقا و متین مهربون خیلی پخته 

خودم 20 سالمه دانشجو سال دوم تکنسین اتاق عمل هستم ماشین هم دارم 

سطح مالی و اعتقادی خانواده هامون به هم نزدیکه 

مشاوره رفتیم نظر مثبت داد 

بعضی ها میگن زود بود چرا میخوای ازدواج کنی بی هدفی و...واقعا شرایط ایشون خوبه یا نه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوبه سنتم خیلی کم نیس مناسبه به نظر من

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

شرایط مالیش ک خوبه 

ولی بیشتر باهم اشنا بشید 

کاری ب حرف مردم نداشته باش 

مال خوب زود میپره 

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

واقعا شرایطش خوبه

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیس زمان کنکور فرهنگیانه 🫠💕                      دعا کنید قبول شم •"هر وقت دیدید اومدم اینجا بگید برم درس بخونم 🥲💕✨

شرایط مالیش ک خوبه ولی بیشتر باهم اشنا بشید کاری ب حرف مردم نداشته باش مال خوب زود میپره

اتفاقا مال خوب چون خواهان زیاد داره خوب و بد میکنه زود نمیپره

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻