2777
2789
عنوان

خواستگار با این شرایط تو سن پایین بیاد چه میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1911 بازدید | 112 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه عزیزم زود نیست

کلا یکی دو مورد خواستگار خوب برای هر دختری میاد تا آخر 

اگه این یکی از همون مورد خوباس قبولش کن

فک نکن که بری جلوتر خواستگارای بهتر و با کیفیت تر میاد برات کلی، نه از این خبرا نیست

یه جوری نشه بعدا حسرت بخوری چرا برا یه دلیل بیخود که سنم کمه همچین موقعیتیو از دست دادم و دیگه برام پیش نیومد همچین چیزی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

نوشتی نامزد دارم آخه 

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

نشون کردیم و چند نفر بهم گفتن زود بود و... خواستم ببینم کار بدی کردم اره دوسش دارم واقعا ازدواجمون ه ...

نامزد بمون یه مدت ببین چجوریه،فقط توروخدا عقد نکنی وقتی خدنه باباتی بعد بیای بگی میخوام جدا شم رابطه داشتم چیکار کنم تا زیریه سقف نرفتین عقد نکن

اتفاقا مال خوب چون خواهان زیاد داره خوب و بد میکنه زود نمیپره

نه دیگه برای اقاپسر گفتم 

رو هوا میزنن همچین موردی رو 

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

خیلی خوبه

۲۰سال هم سن مناسبیه زیر ۲۰سال زوده

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

خودمون سه چهار ماه با هم حرف زدیم بعدش مامانش رنگ زد و اومدن خواستگاری

خب پیش مشاور برید بازم و از هر دو تست شخصیت بگیره 

اگه ۷۰٪ ازش خوشت اومده برو جلو و ازدواج کن

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

نظرم مثبته ولی اگه فرهنگ تون مدلیه ک میشه نامزد موند یه تایمی نامزد باشید بعد عقد کنید هم آشنایی بیش ...

دقیقا من چهار پنج ماه نامزد بودم حتی تو اون دوران یه سفز هست روزه شمال با خونوادش رفتیم با اینکه بعد دو سه سال دوستی بهم رسیدیم ولی بهترین کار ممکن بود

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

سن بیست نه کمه نه زیاد به نظرم نفاوت سنیتون هم خوبهالبته من خودم بالای ۲۵ ازدواج کردم ولی مخالف ازدو ...

اره زیر بیست اشتباهه.تا درسم هم تموم نشه یعنی دو سال دیگه بابام اجازه عروسی نمیده