2777
2789
عنوان

خواستگار با این شرایط تو سن پایین بیاد چه میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1911 بازدید | 112 پست
عزیزم برو پست های نفیس روشن رو بخون میفهمی که مردم از حسادت هست که بهت میگن خواستگار خوبت رو رد کن ا ...

😂😂😂😂🤦‍♀️

واقعا یه سری ها حالت تحقیری با ادم حرف میزنن و انگار مسخره میکنن

تو نی نی سایت همه هردلیلی برای ازدواج دارن بجز علاقه،دلیل ازدواج باید عشق و علاقه و تفاهم باشه اما ت ...

منو خودش در دانشگاه خواهرش دیده بود چند بار منم دیدمش خوشم اومد آرش 

خواهرش پیام داد بهم که شمارتو بدم به داداشم قصدش ازدواجه و ازت خوشش اومده گفتم نه زیر نظر خانواده 

دیگه یه مدت گذشت خود پسر شمارمو برداشته بود از گوشی خواهرش و پیام داد و گفت خودمون اول یکم آشنا شیم و چند ماه صحبت کردیم و خب بهش علاقه مند شدم واقعا 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا من چهار پنج ماه نامزد بودم حتی تو اون دوران یه سفز هست روزه شمال با خونوادش رفتیم با اینکه بعد ...

من خودم سر تاپاش دوماه هم نشد ولی دقیقا یک ماه بعد خواستگاری اخلاق بدی از شوهرم دیدم و عقد کرده بودم قطعا اگه نامزد بودم تمومش میکردم خداروشکر خوبه ولی اون اخلاق کمی بهتر شده وگرنه همونو هنوز داره و همیشه باید کنترلش کنی ک با یاد سه سال پیش همیشه بغض میکنم 

صرفاااااا چون خانوادم بیش از حد سنتی فکر میکردن حتی برا کارهای مراسمم هم اذیت میکردن 😐

نشون کردیم و چند نفر بهم گفتن زود بود و... خواستم ببینم کار بدی کردم اره دوسش دارم واقعا ازدواجمون ه ...

گوش نده آشنا شو ببین باهم میتونین ادامه بدین...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
نه عزیزم زود نیستکلا یکی دو مورد خواستگار خوب برای هر دختری میاد تا آخر اگه این یکی از همون مورد خوب ...

الان نشون کردیم ولی خب فعلا داریم آشنا میشیم اما من دوسش دارم واقعا 

یه سری حرفا میره رو مخمه میترسونه منو هی میگن سنت کمه چرا انقدر عجله داری و....

من خودم سر تاپاش دوماه هم نشد ولی دقیقا یک ماه بعد خواستگاری اخلاق بدی از شوهرم دیدم و عقد کرده بودم ...

خیلییی اشتباهه بنظرم،من شمال که میخواستم برم مادرشوهرم از مامانم اجازه گرفت و پدرشوهرمم از بابام،اول خودم دودل بودم گفتم فردا حرفی توش در نیاد،بابام گفت هر کی هر حرفی نمیخواد بزنه،برو بشناسشون اتفاقا موقعیت خوبیه از دست نده

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

نامزد بمون یه مدت ببین چجوریه،فقط توروخدا عقد نکنی وقتی خدنه باباتی بعد بیای بگی میخوام جدا شم رابطه ...

من یه بار تو عقد جدا شدم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️نه بابام گفته تا بعد عید جشن نامزدی هم نمی‌گیریم و اعلام نمیکنیم چه برسه عقد 

نظرم مثبته ولی اگه فرهنگ تون مدلیه ک میشه نامزد موند یه تایمی نامزد باشید بعد عقد کنید هم آشنایی بیش ...

همون دیگه الان فعلا نشون برام آوردن و حتی جشن نامزدی هم نگرفتیم بابام گفته تا بعد از عید جشن و عقد نه تا بیشتر آشنا بشیم 

یه مدت هم قبل خواستگاری با هم تلفنی آشنا شدیم

خیلییی اشتباهه بنظرم،من شمال که میخواستم برم مادرشوهرم از مامانم اجازه گرفت و پدرشوهرمم از بابام،اول ...

من مامان بابام بیش از حد ساده و قدیمی هستن من خودمم قدیمی هستم هاا ولی خب اونا بیش از حدن