2777
2789
عنوان

شما جا من بودید از پدرشوهرتون ناراحت نمیشدید

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 22 پست
اینا جالبیش اینه که همش میگن ما شوهره تو رو دوس داریم و این حرفا بعد میرن کمکه اونا میکنن از بس جاری ...

جآری همینه گلم من بخاطر مشکل مالی نتونستیم خونه جدا اجاره کنیم الان خونه پدرشوهرمیم اجاره کمتر میگیره از ما ولی برا برادرشوهرم خونه ۲۰۰متری بالاشهر گرفتن دادن بهش جاریم تا قبل اینکه من بیام اینجا سالی یبار نمیومد ب اینا سر بزنه ولی آلام هر روز با بچش میاد منم ۲ماه نرفتم گفتم بزار برا هم بمونن

میگه نمیخوام زیر دین بابام باشم ولی خب من خیلی حرص میخورم چون همش سرکاره هیچ تفریحی نداره همیشه از ه ...

درست میشه بالاخره یه چند سال تحمل کن اگه اونا پولی بدن منت بزارن نمیارزه یا تو زندگیتون دخالت کنن...

کاربر آقام..خدایا میشه تو برا عزیزام درست کنی.....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هرچی میگم یه اعتراضی کن میگه نه من میخوام خودم ب چیزی برسم نه که از بابام بگیرم

درست میگه شمام کم چشمت به دست این و اون باشه نون خالی که با زحمت خود آدم باشه صد شرف داره به چلو کباب دیگران که بعدش منت باشه

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

اخه همش باید از همه چیمون بزنیم

ماهم می‌زنیم همه میزنم عزیزم این روزا همه دارن سخت زندگی میکنم این دلیل نمیشه که خودتو بزنی تو سر این و اون به خودت بیا خواهر فقط از خدا بخواه نه از بنده اش چیزی که خدا بده عزته اگه نده حکمته ولی از بنده بخوای بده منتها نده ذلت

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.