2777
2789

همش فقط  ب بقیه پسراش کمک مالی میکنه چ اونا که مجردن چ اونکه متاهله .بیشترم ب اونکه متاهله میرسه خونه ب نامشون میکنه پول کمک میکنه اونوقت ما که کلی قسط داریم کمکی بهمون نمیکنه خیلی حرص میخورم جاریم قبلنا باهاشون دشمن بود یه مدته خیلی باهاشون جور شده و چاپلوسیشونو میکنه و هی دعوتشون کنه بهشون سر بزنه من خیلی حرص میخورم ازین موضوع ب شوهرم میگم چرا هیچی نمیگی میگه میخوام رو پای خودم باشم .ولی واقعا خیلی فرق میذارن ازینم که جاریم تغییره مود داده و ولی همچنان پشتشون ب من حرف میزنه ولی خودش پشت سر چاپلوسیشونو میکنه و همش مینالن که ما نداریم نداریم

شما جا من بودید حرص نمیخورید؟شوهرمم هیچی نمیگه در صورتیکه شوهره من همیشه دستشونو گرفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینجور مواقع عصبی میشم ولی خب نمیتونم تورو تشویق به خشونت بکنم

اگه اینکارو کنم دیگه هیچی میگن این حسودیش میشه 

تازه پذرشوهرم پرو پرو ب شوهره من میگه بهم پول قرض بده منم ب شوهرم گفتم ب هیچ کدومشون پول نده دیگه هرکاری هم کردیم و چیزی هم خریدیم نمیگیم ب کسی

همسرت بزرگ منشه،،میخواد مستقل باشه..شما هم به خدا تکیه کن..ختم سوره واقعه بخون که جواب میگیری... از پدر شوهر قطع امید کن..امیدت اول به خدا باشه. بعدم به شوهرت. بهش روحیه بده... بگو قدرش را میدونی که آویزون بقیه نیست.

همیشه ۱نفرو بیشتر دوست دارن و‌نمیشه کاریش کرد این موضوع رو 

منم همسرم ۳تا بچه هستند ب برادر شوهرم خونه دادن ماشین دادن پول کمک میکنن ب برادر شوهرم میگن گل سر سبد جاریمو رو چشاشون میزارن با اینکه جاریم جادوگر دعا نویسه چندین بار خودشون مچشو گرفتن ی استکان جا ب جا نمیکنه 

ولی تمام کارو گرفتاریم دخالتاش مال ماست

همسرت بزرگ منشه،،میخواد مستقل باشه..شما هم به خدا تکیه کن..ختم سوره واقعه بخون که جواب میگیری... از ...

ازینکه همیشه هواشونو داشته دلم میسوزه میگم چرا اون پسرش که مثل گاو هیچی براش مهم نیس باید با پول مفت ب همه جا برسه

همیشه ۱نفرو بیشتر دوست دارن و‌نمیشه کاریش کرد این موضوع رو منم همسرم ۳تا بچه هستند ب برادر شوهرم خون ...

اینا جالبیش اینه که همش میگن ما شوهره تو رو دوس داریم و این حرفا 

بعد میرن کمکه اونا میکنن از بس جاریم چاپلوسیشونو میکنه 

تا خدا هست بنده خدارو چیکار از خدا بخواه دم شوهرتم گرم ...

میگه نمیخوام زیر دین بابام باشم ولی خب من خیلی حرص میخورم چون همش سرکاره هیچ تفریحی نداره همیشه از همه چیمون زدیم با بتونیم قسطامونو بدیم