2777
2789
عنوان

اومدم تشکر کنم

174 بازدید | 17 پست

سلام اومدم از همه کاربرای مهربونی که تو لحظه های سخت من بهم قوت قلب دادن تشکر کنم.زیادن یه مشکلی داشتم تا حل شد و به نتیجه رسید ۶ ماه طول کشید.روزای خیلی بدی بود.ولی خدا بنده هاشو کنارم فرستاده بود تا بتونم تحمل کنم.کاربرای زیادی بودن متاسفانه همشونو یادم نیست ولی از خدا میخام تو همه لحظات کنارتون باشه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاربر آبان عزیز که با وجود مَشغله های خودت پاسخگوی سوالات منم بودی ممنونم ازت که تو اون روزا بهم قوت قلب دادی.خواستم تگت کنم نتونستم.امیدوارم تاپیکمو بخونی.ممنونم ازت مهربون

کاربر آبان عزیز که با وجود مَشغله های خودت پاسخگوی سوالات منم بودی ممنونم ازت که تو اون روزا بهم قوت ...

سلام عزیزم. خوبی؟ بچتون خوبه؟ چکار کردین با ژنتیک؟ عزیزم من یه مدت نبودم یعنی دخترم مریض بود و همش درگیر بودم باهاش الان سر زدم دیدم تاپیک زدین.

😍روزتان سرشار از افکار زیبا😍
سلام عزیزم. خوبی؟ بچتون خوبه؟ چکار کردین با ژنتیک؟ عزیزم من یه مدت نبودم یعنی دخترم مریض بود و همش د ...

سلام خوبی گلم؟ ممنون.بعد چهار ماه جوابش اومد منفی بود.دخترتون بهتره؟

دعا کن منم مشکل ژنتیک نداشته باشم منم ی مادرم

بچم به دنیا اومد رودش مسدود بود دکترا گفتن احتمالا سی اف

ولی بچم تحمل نکرد بعد ۲۰ روز فوت کرد

دکترا احمق ی ازمایش از بچم نگرفتن تا ما مشکلش دقیق بدونیم 

حالا من موندم ی بغل خالی کلی نگرانی ؟

دعا کن خدا ی بچه سالم بهم بده خیلی درموندم

دعا کن منم مشکل ژنتیک نداشته باشم منم ی مادرمبچم به دنیا اومد رودش مسدود بود دکترا گفتن احتمالا سی ا ...

عزیزم خدا بهت صبر بده😔🥀.باشه چشم حتما دعات میکنم.امیدوارم دامنت سبز بشه‌ و خدا یه بچه ی سالم و سلامت بده بهت.میفهممت قطعا خیلی سخته برات.بیماری سی اف هم واقعا بیماری سختیه 😔همه جا رو درگیر میکنه روده ریه پانکراس سینوس ها ،خیلی سخته مادر باشی ببینی بچت دائم درگیره..من یه جرعه از سختی هایی که مادران بیماران سی اف میکشن رو چشیدم باور کن هنوز هم به حالت عادی برنگشتم استرس این مدت تقریبا نابودم کرد.

عزیزم خدا بهت صبر بده😔🥀.باشه چشم حتما دعات میکنم.امیدوارم دامنت سبز بشه‌ و خدا یه بچه ی سالم و سلا ...

کامل درکت می کنم بچه منم دقیق مشخص نشد مشکلش چی بود امیدوارم دکترا اشتباه کرده باشن ژن سی اف نداشته باشیم

بچه من که رفت ولی منم هر روز استرس ناراحتی بدجوری پیرم کرد تو جوونی

هر روز غصه گریه امونم بریده احساس خفگی ولم نمی کنه

من اون ۲۰ روزی بچم مریض بود هر روز میمردم زنده میشدم

شما چی کشیدی تو این ۶ماه درکت می کنم

کامل درکت می کنم بچه منم دقیق مشخص نشد مشکلش چی بود امیدوارم دکترا اشتباه کرده باشن ژن سی اف نداشته ...

🫂خیلی سخت بود برام.میفهمم الان چه حال بدی داری همه مادرا یکی هستن تحمل درد و مریضی بچشونو ندارن دوست دارن بچشون سالم و سلامت باشه.عزیزم بچه ی من هر دکتری می‌بردم اول میگفتن سی اف آزمایش می‌دادیم تکذیب میکردن.این اواخر ریه هاش مدام عفونت میکرد آزمایش ژنتیک دادیم منفی بود .ولی دکتر جواب درست و حسابی بمن نداد که چرا ریه هاش درگیر میشه.

🫂خیلی سخت بود برام.میفهمم الان چه حال بدی داری همه مادرا یکی هستن تحمل درد و مریضی بچشونو ندارن دوس ...

شاید الرژی حساسیت داره یا خیلی ضعیف بهش برس تقویتش کن با بالا رفتن سنش بدنش مقاوم میشه 

من خودم ۶ ماه زایمان کردم ریه م خلط داره خوب نمیشه خیلی دکتر رفتم گفتن حساسیت کوچک ترین بویی منو به سرفه مندازه

حالا من ی زن بزرگم اینم

بچه هم ضعیف سریع ویروس می گیره شدید میشه

تو مدرسه بگو ماسک بزنه همیشه