2777
2789
عنوان

خسیسه یا مقتصده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 83 پست
وای عزیزم شمامنی یامن شما؟!!!ماهم سمند داشتیم که فروختیم البته.از شاغل نبودن خودم دارم عداب میکشم.اح ...

راستش الان اوضاعم خیلی بهتر شده همین ماهیانه که دستم میرسه راحت شدم یکم

اوایل حقوقش خیلی کمتر بود باور میکنی بارها مرگم و به خاطر بی پولی خواستم.

زمانی که باید به زور پول کادو و.....ازش میگرفتم

وقتی دست تو جیب میکردم یه پونصدی نداشتم

وقتی بچم تو بازار چیزی میخواست در توانم نبود

شما هم سعی کن قانعش کنی یه مبلغی ماهیانه بده.

میدونم سخته چون خودم هم کشیدم این روزا رو

هر موقع میگفتم پول میگفت هر چی نیاز هست خودم میخرم پول میخوای چکار.تا بلاخره بعد چند سال راضی شد ماهیانه بده

با توکل به خدا زندگیم ومیسازم.
اینم بگم وقتی میریم چیزی بخریم برای خونه میگه جنس خوب و با کیفیت بخر پول به بنجل نمیده. اما مثلا پو ...

دقیقا همسرمنم همینه.تلویزیونی که خریدیم میشد باپولش یه بزرگتر ولی کم کیفیت تربخریم کمی هم بمونه ولی یه گرونشوبرداشت.لباسم جنس خوب میخره ولی برند نه.نه میره ارزون میگیره نه خیلیی گرون.ولی برای هرخرجی که میکنه بعدش کلی غرغرمیکنه.مخصوصاخرجای من😔😔امروزبهش میگم مانتوبخرم بعدازیکسال.میگه این ماه نمیشه این ماه گوشتوبرنجو پول مادرمو فلان خرجو دارم دیگه برای پس انداز نمیمونه.سرش بره نباید بزاره پس اندازه ماهش کم شه!!!!تازه گوشتوبرنجشو که از این قصابیاومغازه هانمیاره.گوشتو ازیه آدم خاص از فلان استان که داماش طبیعی باشه،برنجواز سر شالیزار!!!آدم تو کارش میمونه

دردم از یار است و درمان نیز هم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش الان اوضاعم خیلی بهتر شده همین ماهیانه که دستم میرسه راحت شدم یکم اوایل حقوقش خیلی کمتر بود ب ...

ماهیانه میدادقبلا ولی الان میگه حقوقم نمیکشه بایدماشین بخرم.منم اصرارنمیکنم.تازه اونموقع که میداد اصلابهش نمیگفتم چقدتوحسابمه.همیشه میپرسید پس اندازات الان باید مثلا2تومنی شده باشه درسته!!انتظار داشت خرجش نکنم.ولی قبض موبایلم و وسایل بهداشتی و رفتوآمدو اینا رو دارم خومنم

البته من شوهرم و خیلی مقصر نمیدونم .این مملکت بی قانون با این همه تبعیض.با حقوق 1400

تازه الان که حقوقمون بالا رفته

با 190هزار زندگی رو شروع کردیم.فقط 90 هزار کرایه خانه بود.خب با50 تومن قسط فقط 40 تومن در ماه اجازه خرج کردن داشتیم.تو اون شرایط بازم ده تومن پس اندز بودخخخخخ

دقیقا همسرمنم همینه.تلویزیونی که خریدیم میشد باپولش یه بزرگتر ولی کم کیفیت تربخریم کمی هم بمونه ولی ...

دقیقا مثل همیم.سرش بره پس اندازش نمیره.

راستش من وقتی وضع خانواده خودم و میبینم که فقط خرج میکردن پس انداز نداشتن خداروشکر میکنم بابت اخلاق شوهرم.

آخه بابام آینده نگر نبود الان خیلی سختی میکشن.سه تا بچه مجرد بدون هیچ پس اندازی برای آیندشون

باز هم خداروشکر

البته من شوهرم و خیلی مقصر نمیدونم .این مملکت بی قانون با این همه تبعیض.با حقوق 1400 تازه الان که ح ...

خداروشکرعزیزم که زندگیتون بهترشده وایشالا باکمک شما بازم بهترمیشه .منم باید راهمو پیداکنم.احساس میکنم تقصیری هم نداره 

دقیقا مثل همیم.سرش بره پس اندازش نمیره. راستش من وقتی وضع خانواده خودم و میبینم که فقط خرج میکردن پ ...

😂😂😂عزیزم من دارم کم کم میترسم.احساس میکنم خودمم با دوتا کاربری!!!منم بابام خیلی راحت خرج میکنه. مجردم توخونه زیادداریم.اگه شوهرم شیربهانمیداد مابرای جهیزیه مشکل داشتیم خیلی.یا مثلا بابام نیاز داره اولین نفرهمسرمه که کمکش میکنه.ایناش خوبه

منم فقط به این دلخوش میکنم خودمو که به نداری نمیخوریم.ولی کلا پس زندگی توی زمان حال چی؟کاش منم شاغل ...

شاغلم بودی چون شوهرت خسیسه خودتم خسیس میشدی و بدتر میشد 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
برای کادوی عروسی و تولدبچه اقوام خودم دیگه عزا میگیرم😥😥

دقیقا .میدونی چقدر از عروسیا و تولدا و ....رو نرفتم و اشک ریختم.اگه خودم فقط بودم مسئله نبود.آماده میشدیم بریم عروسی بچم چقدر ذوق داشت آخرش کنسل میشد.

درد دلم تازه شد

من شرط بچه دوم رو تغییر اخلاقش گذاشتم و خداروشکر به خاطر بچه خیلی تغییر کرد.الان راضیم نمیزاره اذیت شم .خودش گاهی تعجب میکنه از ولخرجیش میگه چیز خورم کردی

😂😂😂عزیزم من دارم کم کم میترسم.احساس میکنم خودمم با دوتا کاربری!!!منم بابام خیلی راحت خرج میکنه. م ...

دققا همزاد منی انگار

میبینی چقدر سخته وقتی پدر آدم با اون سن به کمک دادماد نیاز پیدا میکنه.برای منم زیاد پیش اومده.کاش بابام هم یکم آینده نگر بود

بابام برای بچه هاش خیلی خرج میکنه.حتی بیشترازتوانش.دستش دردنکنه برامون سختی زیادکشید جوونیشو صرف ماکرد. من بخاطر مادرم قانع باراومدم همیشه کم پیش میاد چیزی بخوام ولی نبوده چیزی بخوام وبابام نخره.برای همین اذیت میشم

خداروشکرعزیزم که زندگیتون بهترشده وایشالا باکمک شما بازم بهترمیشه .منم باید راهمو پیداکنم.احساس میکن ...

مرسی گلم.انشالله که شما هم قلق شوهرت دستت میاد.من ده سال از زندگی مشترکم میگذره .شما احتمالا هنوز اول راهی .انشالله همه چیز درست میشه

دقیقا .میدونی چقدر از عروسیا و تولدا و ....رو نرفتم و اشک ریختم.اگه خودم فقط بودم مسئله نبود.آماده م ...

آره بخدا.همیشه یه بحثی پیش میادوقته عروسیو تولدو کادوی بچه.من پیش زن داییم که بچه اورده نرفتم هنوز چون کادوبایدبدم!!خداروشکردورشدم ازشهرم دیگه بهونه دارم که نرم.من هیچوقت بچه دارنمیشم تااخلاقش عوض نشه یاخودم شاعل نشم.نمیتونم تحمل کنم چیزی بخوادو نخره براش