2777
2789
عنوان

خسیسه یا مقتصده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 83 پست
بنظرمن چون داره پس انداز میکنه طمع داره من خودم یه مدتیه ک پس انداز میکنم هر پولی دستم بیاد حتی ۱۰۰۰ ...

پس انداز خوبه ولی خرجم هست.توزمان حالم بایدزندگی کرد.

دردم از یار است و درمان نیز هم
نمیخواد حتما مبلغ زیادی باشه به هر حال مرتب که مثلا کفش و مانتو نمیخواید یه پولی باشه واسه چیزای کوچ ...

همونم مطمئنم کلی دلیل میاره که خودم خجالت زده میشم از گفتنش و پشیمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهانه براى هزينه هاى خودت و خونه مبلغ مشخصى رو كنار بگذار، بقيه رو هر كارى مى خواد بكنه! شوهر من هم ...

مشکلم اینه الان هرخرجی براش حتی هزارتومنم ولخرجیه تا وقتی که ماشین بخره.همیشه اینجوره.کلی سختی میده به هردوتامون تاوقتی که اون چیزی که مدنطرشه بخره.البته ازحق نگدریم اونموقع نتیجه پس اندازامونومیبینم که بهترین چیزو میخره.مثلاخونه تو یه منطقه خوب و سازنده خوب خریدیم

مطمینید کلمه "مقتصد" تو فرهنگ لغت فارسی وجود داره یه کمی سنگینه برام

نمیدونم عزیزم!!شایدمن اشتباه گفتم.اگه باشه توفرهنگ لعت عربی جاشه!!!

مشکلم اینه الان هرخرجی براش حتی هزارتومنم ولخرجیه تا وقتی که ماشین بخره.همیشه اینجوره.کلی سختی میده ...

به نظرم ماشین ارزششو داره.مام دیگه از بی ماشینی خسته شدیم

من می توانم  

جفتشه 

هم خسیسه هم مقصد

ولی اینجور خرید کوفت ادم میشه که غرغر بشنوه

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁
به نظرم ماشین ارزششو داره.مام دیگه از بی ماشینی خسته شدیم

ایشالا شمام زودتر بخرید.اگه داشته باشی بعد بفروشی بیشترسختته.حالا ما ماشین قبلیمون همیشه پارکینگ بود وخودمون پیاده روی میکردیم خوش هم میگدشت ولی الان انگار ازرو اجباره براش لذت نداره عصبی میشه

عزیزم مثل شوهر منه.خودش که میگه من خسیس نیستم فکر آیندم

البته حقوق ما هم کمه و شوهرم بیشتر فکر پس انداز

امروز سر پرده عوض کردن بحث داشتیم.بعد نه سال حاضر نیست پرده عوض کنه

با توکل به خدا زندگیم ومیسازم.
عزیزم مثل شوهر منه.خودش که میگه من خسیس نیستم فکر آیندم البته حقوق ما هم کمه و شوهرم بیشتر فکر پس ا ...

بنظرخودتون کدومه؟من بعضی وقتاحقوبهش میدم چون اوصاع اقتصادی همه خرابه و خرجازیاد.ولی بعصی وقتاناراحت میشم.منم سرپرده اتفاقا بحث داشتم.البته بحث نه.طبق معمول حساب کتاب کرد من مثل همیشه سکوت کردم وقصیه به خوبی خوشی تموم شد!!!!!!

بنظرخودتون کدومه؟من بعضی وقتاحقوبهش میدم چون اوصاع اقتصادی همه خرابه و خرجازیاد.ولی بعصی وقتاناراحت ...

نمیدونم هنوز خودمم نفهمیدم کدومه.آخه شوهر منم مثل شما بهترینا رو میخواد.ماشین خوب خونه خوب و ......

خب واسه این چیزا با حقوق کم فقط باید جمع کرد

شوهرم میگه تو تو لحظه زندگی میکنی من فکر آیندم

اما درمورد من اشتباه میکنه من اصلا ولخرج نیستم .فقط میگم وقتی مجبوریم به خودمون سختی بدیم پراید سوار شیم چرا سمند؟

از مثال ها زیاد هست.....

نه خودم شاغل نیستم .همین عذاب آوره

ماهیانه دویست سود پس اندازمونه که مثلا برای منه.اما همونم زورش میاد خرج مکنم میگه جمع کنیم

اینم بگم وقتی میریم چیزی بخریم برای خونه میگه جنس خوب و با کیفیت بخر پول به بنجل نمیده.

اما مثلا پول به لباس مارک هم نمیده .هرچند منم راضی نیستم فقط پول به برند بدم

نمیدونم هنوز خودمم نفهمیدم کدومه.آخه شوهر منم مثل شما بهترینا رو میخواد.ماشین خوب خونه خوب و ...... ...

وای عزیزم شمامنی یامن شما؟!!!ماهم سمند داشتیم که فروختیم البته.از شاغل نبودن خودم دارم عداب میکشم.احساس میکنم نباید ازش انتطار داشته باشم .چون هزینه ها زیاده و بایدکمکش کنم نه باره رو دوشش. میخوام بخونم برای استخدامی اموزشوپرورش