2777
2789
عنوان

خسیسه یا مقتصده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 83 پست
بابام برای بچه هاش خیلی خرج میکنه.حتی بیشترازتوانش.دستش دردنکنه برامون سختی زیادکشید جوونیشو صرف ماک ...

دقیقا خانواده ما هم مثل خانواده شمان.

من معتقدم آدم هر چقدر خرج خانوادش کنه خدا چند برابر میده.اما کشکل اینه پدر من غیر از خانواده خرج و دوست آشنا و همسایه هم زیاد می کنه.ضمانت های بی حساب.کلی وام مردم رو پرداخت میکنه.

اما شوهرم دقیق و با برنامست.دوست نداره دستش جلوی کسی دراز شه

با توکل به خدا زندگیم ومیسازم.
شاغلم بودی چون شوهرت خسیسه خودتم خسیس میشدی و بدتر میشد 

وای نگو توروخدا.هردواینجوربشیم افتضاحه.ولی بخداخسیسم نیست انگار.نمیدونی وقتی وسیله میخره بهترینوبرمیداره.میگم گوشتوبرنجوماهیو از جایی که بهترینش باشه میخره.مثلا از ابادان ماهی میاره ازشالیزاربرنج محلی از دامدارای زاگرس گوشت.ولی خوبعضی جاها هم برعکسش میشه.مثلاتولباس خریدن من!!!

دردم از یار است و درمان نیز هم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا خانواده ما هم مثل خانواده شمان. من معتقدم آدم هر چقدر خرج خانوادش کنه خدا چند برابر میده.اما ...

بابای منم ضامن همست.البته پرداختشون نمیکنه ولی پیش میاد یکی دیرپرداخت میکنه جلوحقوقشو میگیرن حالابروطرفو راصی کن واموبده

مرسی گلم.انشالله که شما هم قلق شوهرت دستت میاد.من ده سال از زندگی مشترکم میگذره .شما احتمالا هنوز او ...

آره فعلا2ساله..ایشالا موفق باشی تو زندگیت عزیزجان❤

شوهرت خسیس نیست اصولی خرج میکنه تابه هدفتون برسین شوهرمن انقدولخرجه که بعد3سال هنوزخونه نخریدیم وک ...

خداکنه همین باشه که شمامیگی و بدترنشه.شما نمیتونید خودتون مادرخرج بشید؟ و مخارجو خودتون مدیریت کنید؟