2777
2789
عنوان

خسیسه یا مقتصده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 83 پست
البته بچه ها آدم خوبیه.رفتاراش برام عجیبه بعضی وقتا. مثلا بااین همه سخت خرج کردنش ولی به بقیه کمک می ...

چه باحاله شوهرت.  نه خسیسه نه دست و دل باز.  فقط میتونم بگم از خریدا و مایحتاجت کم نکن.  اگه از الان نخری فکر میکنن لازم نداری و بعدا دیگه براش پول نمیده.  شده ناراحتم بشه چیزایی که میخوایو بخر اما خب ولخرجی هم نکن.  الان شرایط اقتصادی هم جوری شده که نمیشه راحت خرج کرد.  مردا هم که سرشون تو حساب و کتابه همش نگرانن و استرس اینو دارن که خدایی نکرده کم بیارن

قبلا میدادبهم. ولی ازوقتی خونه خریدیم من نگفتم اونم میگه پس اندازماشین بشه

خوب اشتباه کردید دوباره ازشون بخواید اینجوری خریدای ریز به چشمشون نمیاد

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا هم اينجوري بود ؟

آره حتی مجردی.وقتی اومدخواستگاری هم ماشین داشت هم زمین.یعنی پولاشوالکی جمع نمیکنه یه چیزی مثل زمین میخره

دردم از یار است و درمان نیز هم

راستش من وقتی پول بخوام و اون کلی سفسطه بازی میکنه ازخودم متنفرمیشم احساس حقارت میکنم که چرا دستم توجیب خودم نیست چرا دستموجلوش دراز کردم😢😢الانم همین اتفاق افتاد ولی بعدش کلی معذرت خواهی کرد کلاساشم نرفت گفت بیابریم خرید ولی من واقعا غرورم اجازه نمیده دیگه.حاضرم نپوشم ولی دیگه این حسونداشته باشم😔😔

نه خسیس نیس فقط دل کوچیکه دوست داره زوده زود ماشین بخره من درکش میکنم صبر نداره منم صبر ندارم خیلی ب ...

همسرتون از رفتارتون ناراحت نمیشه؟البته خودشم با برادراش مقایسه میکنه که اونا خیلی بیشتردارن.نمیگه اونا 2برابرش سن دارن.ماهم خداروشکر داریم درحدخودمون.حتی زمینم چندقطعه بعدابهش ارث میرسه

من باهاش راه میام چون واقعا ارامشمو مهمترمیدونم ولی میگم نکنه اشتباهه رفتارم

بچه داری؟اگه نداری بچه که اومد خیلی بهتر میشه چون دیگه به خرج هایی که بچه داره نمیتونه بگه صبر کن.ولی خسیس نیست مثل شوهر منه از بی پولی میترسه

من می توانم  
چه باحاله شوهرت.  نه خسیسه نه دست و دل باز.  فقط میتونم بگم از خریدا و مایحتاجت کم نکن.&nb ...

باور کنید من اصلاولخرج نیستم.حتی حاظرم هیچی نخورم یا نپوشم ولی بخاطرپول کوچیک نشم.مشکل ازخودمه که شاعل نیستم.تقصیراونم نیست.تاکی دستت توجیب کسی دیگه باشه

میگه حقوقمون نمیکشه دیگه

نمیخواد حتما مبلغ زیادی باشه به هر حال مرتب که مثلا کفش و مانتو نمیخواید یه پولی باشه واسه چیزای کوچیک که خرج کردن شما به چشم نیاد

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بچه داری؟اگه نداری بچه که اومد خیلی بهتر میشه چون دیگه به خرج هایی که بچه داره نمیتونه بگه صبر کن.ول ...

واااای اسم بچه که نمیشه پیشش آورد اصلا رنگ بروش نمیمونه وقتی به شوخی میگم حاملم.میگه از پس خودمون برنمیاییم چه برسه بچه.میگه بچه بیاد دیگه خودمونوبایدفراموش کنیم. من اول باید به چیزایی که میخوام برسم یه چندسالم خوش بگذرونیم بعد تازه به بچه فکرکنیم

دقیقا این شوهر منه حتی برا دکترم صرفه جویی میکنه ولی من راضیم چون پشتوانه مالی محکمی دارمم و ادم تا ...

منم فقط به این دلخوش میکنم خودمو که به نداری نمیخوریم.ولی کلا پس زندگی توی زمان حال چی؟کاش منم شاغل بودم