سلام خانما.همسرم مردخوبیه.دوسش دارم واقعا واونم دوسم داره،مثل بقیه زوجاهستیم هم قهرهست هم آشتی.ولی یه مشکلی دارم همیشه باهاش.خرج که میکنه همش میشینه حساب کتاب میکنه.یه پس اندازخوب داشتیم که میشد باهاش یه زندگی عالی داشته باشیم توشهرخودمون ولی اومدیم شهربزرگتر و همش شد یه خونه خوب تو منطقه خوب.تازه ماشین و یه مقداراز طلاهای منم روش. الان داریم صرفه جویی میکنیم که ماشین بخریم. وقتی مثلامیریم تو یه فروشگاه چیزی ببینه دوس داشته باشه بخره ولی نخره اعصابش بهم میریزه و تا چندساعت غرغرمیکنه و عصبانیه که چرااومدم تواین شهر.برای هرهزینه ای همینه😔 البته بگم وقتی پولاشم رو حسابش بودو سودشومیگرفت بازم همین بود،من یه چیزی میخریدم غرمیزد.منم زیاداهل خریدنیستم ولی همونم بخرم کاری میکنه که پشیمون میشم.کلا نشده یه خریدکوچیک حتی روسری بدون ناراحتی داشته باشم.وقتی ناراحت میشم ازش میاد معذرت خواهی میکنه و میگه " بیا این کارتم بروهرچی میخوای بخر من برا زندگیمون میگم.وقتی پول داشتیم گفتم که جمع کنیم یه خونه خوب بخریم الانم میگم ماشین بخریم". موندم که آیا همسرم خسیسه یا واقعا مقتصده و بفکرآیندمون ومن باهاش کناربیام؟میترسم ماشینم خریدیم همین باشه.کلا خرج سختشه ولی وقتی آروم میشه میگه برو بخر ولی من دلودماغی نمیمونه برام😔😔