2789
عنوان

شوهرم گف حسرت عروسی رو به دلم گذاشتی 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 309414 بازدید | 723 پست

اگه برادرشوهرش کوچیک تربودیاسن پایین واقعاادم حق میدادکه خودشوسوزونده ولی این اقادیگه احتمالادهه ۴۰سالگی باشن اگرمیخواستن ازدواج جداهم بکنن بایدباهمین موردهاازدواج میکردن حالارفته عروسی دلش خواسته طبیعیه بچه اش دنیابیاددیگه کمترفکرمیکنه به این چیزهااسی عزیزبایدسیاست های زنانه روبه کارببره برای دوام وعشق بیشترزندگیش 

بچه ها توروخدا!

چرا انقدر سرزنش‌گرید؟

تو بچگی زیاد سرزنشتون کردن؟

زندگی خودشه دوست داشته با برادرشوهرش ازدواج کنه چرا سرزنشش میکنید؟

مگه بحث سر اینه چرا با برادرشوهر ازدواج کردی؟ بحثش عروسی ایه که نگرفتن باید درمورد اون حرف بزنید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مراسم که اصلا نمیومدن بگیرن بخاطر شوهر قبلم اصلا همچین کاری نمیکردن خودش پیشنهاد داد اون اصلا جوری ن ...

ببخشید اسی من تازه تاپیکو‌خوندم.داستان شما مثل دوست مامانمه

شماهم کاش بیشتر توضیح میدادی اینقدر سوال برای کاربرا پیش نمیومد.ببخشید که منم میپرسم اگه مایل بودی جواب بده

شما وهمسرت چندسالتونه؟ 

چندوقت بعدازفوت همسر اول بااین برادر شوهر ازدواج کردی؟  الان یعنی همسرتون انتظار داشته عروسی بگیره؟ 

بعد گفته جشن بگیریمو شما مخالفت کردی؟ 

عروسی رو باحضور چه کسانی میخواست بکیره؟ 

شما که میگی خانوادش نمیومدن مسلما فامیلاشونم به خاطر خانوادش نمیومدن پس چه عروسی؟؟؟!!!!!

فکر کنم توجشن عروسی پسر عموش جوگیر شده ی چی گفته به دل نگیر

جانم فدای ایران جانم فدای ایران آی به قربون ایران برید ان شالله🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اگه راست بگید😒😂😂بعضیا اینقدر خودخواه و نفهمن که فکر میکنن از خود خداهم بیشتر میفهمن.از کنار ادمها فقط باید ردشدوبس. خدایا منو از شر این آدمهای احمق در امان بدار.الهی آمین🙏خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهمون دادی هرلحظه هزاران هزار مرتبه شکرت❤️❤️❤️.از اونجایی که به علت مشغله زیاد سایت نمیام، اگرهم بیام توهر تاپیکی نمیرم،اگرهم برم نظر نمیدم، اگرهم نظر بدم مخاطب من فقط و فقط شخص استارتر میباشددددد پس ممنون میشم اگه به هر دلیلی بانظر من مخالفی به هیچچچچ وجههههه ریپ نزنی دوست عزیز.مرسی که میفهمی🙏🙏🙏

ببخشید اسی من تازه تاپیکو‌خوندم.داستان شما مثل دوست مامانمهشماهم کاش بیشتر توضیح میدادی اینقدر سوال ...

سنمونو میترسم شناسایی شم بگم

اون منظورش صرفا عروسی نبود منظورش این بود که نتونسته ازدواج معمولی با یه دختر داشته باشه که بتونه عروسی بگیره

دوستان اصلا متوجه مشکل ایشون هستن؟ایشون یه بحثی داشته بابتش راهکار خواسته.چرا هی گیر دارین بهش چرا ازدواج کردی.شما از درداش و بدبختیاش خبر دارین؟از خدا میخوام بابت این همه ادعاهاتون هیچوقت تقاص ندین

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
سنمونو میترسم شناسایی شم بگماون منظورش صرفا عروسی نبود منظورش این بود که نتونسته ازدواج معمولی با یه ...

دوست خوبم عموی منم خودش خواست زن عموش بگیره هیشکی هم راضی نبود اینم بگم عموم خوش نامزد داشت تحصیلکرده و خانم بعد زن عموش سواد نداشت با سه تابچه.بعدش پشیمون شد و دلش پر میزد برای نامزدخودش.ولی خوب یه غلطی کرد هم خودش پرپرشد هم اون دختر هم مارو ذله کرد.خدا بهت صبر بده و انقدر توان و قدرت بده که دیگه حرفاش اذیتت نکنه

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
دوست خوبم عموی منم خودش خواست زن عموش بگیره هیشکی هم راضی نبود اینم بگم عموم خوش نامزد داشت تحصیلکرد ...

عمو رفته با زن عموش ازدواج کرده ؟

چی شد

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم

وقتی ناراحته مرتب پاپیش نشو بذار راحت باشه بعد خودش درست میشه وباهم منطقی حرف می زنید

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
آره خب اگه متاهل بود چجوری باهاش ازدواج میکردم پس بخاطر بچم ازدواج کردم باهاش

اشتباه محض کردی عزیزم 

حماقت کردی گلم حماقته محض 

ینی چی بخاطر بچم ؟! 

مگه بچت میخواست چه اتفاقی براش بیوفته؟! 

خودت چی؟! برادرشوهرت چی ؟! 

اصلا چرا وقتی هنوز از اون غم بیرون نیومدین 

انقد زود ازدواج کردی ؟!..... 

بهترین چیز برا بچه اینکه مادر در آرامش باشه 

و بفهمه و درک کنه با احساسش اینکه پدر 

فوق العاده مادر رو دوس داره و حاضره هرررکاری 

براش بکنه.... 

همینو بس 

الان مثلا برادرشوهرت چیکار میخواد بکنه ؟! 

بخاطره بچم..... 

واااااقعا درک نمیکنم 

سنمونو میترسم شناسایی شم بگماون منظورش صرفا عروسی نبود منظورش این بود که نتونسته ازدواج معمولی با یه ...

خب دیگه بدتر 

پس چرا اینکارو کردین 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

میدونی این بدترین چیزیه که ممکنه 

برا بچت اتفاق بیوفته؟!....