2789
عنوان

شوهرم گف حسرت عروسی رو به دلم گذاشتی 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 309415 بازدید | 723 پست
رسم نیس دیگه دوره رسم گذشتهخودمون بنا بر مصلحت تصمیم گرفتیم عقد کنیمبخاطر بچم

کار خیلی خوبی کردین ایشالله که خوشبخت باشین و ۱۲۰ سال کنارهم خوب و خوش زندگی کنین

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار خیلی خوبی کردین ایشالله که خوشبخت باشین و ۱۲۰ سال کنارهم خوب و خوش زندگی کنین

چرا از سر خودخواهی اینجوری میگی 

داداش جوون خودت پسر جوون خودت همچین زندگی پیدا میکرو اینجوری میگفتی خوب کردی؟؟؟

خیلیا رفتن سرخونه زندگیشون

لچه هم داشتن بعد مراسم گرفتن

حتی دیدم زن مطلقه با۳ بچه با پسر مجرد ازدواج کرد چه مجلسی گرفتن

شماهم همین تابستون مراسم بگیرین بعد سال شوهر مرحومت

بگین به حرمتش تا سال صبر کردیم

اینقدر زندگیو سختش نکنین

شما کاری که  خیلی عجیب بوده رو کردین درست و غلطشم خودتون تشخیص دادین  و انجام دادین ،حالا شوهرت گله میکنه  عروسی به دلم مونده ؟؟،عروسی بگیرید کی میخواد بیاد ؟ چه رفتارایی میخوان بکنن؟ 

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

بیکار بودی با همچین تحفه ای ازدواج کردی بهت که خیانت میکنه تو تاپیکات میگی با خانوادت که نمیذاره رفت و امد کنی برادرشوهرتم هم که هست چرا خودتونو از چاله میندازین چاه  

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

چقد بیشعور ریخته تو تاپیک!

چه جوری روتون میشه انقد راحت تو روی یک نفر حرف میزنین؟!

نه رسمه نه زور خیلیا هستن با برادرشوهر ازدواج کردن و خوشبخت شدن خیلیا هم نکردن! یه انتخاب بوده نه زور!

خدا رحمت کنه همسرتو.از حرف برادر شوهرت حرصم گرفت اگه اون فداکاری کرده واسه بچه برادرش کرده واسه تو کار خاصی انجام نداده یکم انصاف داشته باشه ببینه توهم میتونستی باز عاشق بشی باکسی ازدواج کنی که انتخاب خودت باشه نه یه زندگی‌تحمیلی اونم کسیکه انقدر اختلاف سنی دارین و میگی قبلن ادم بی بندوباری بوده بنظرم از سرشم زیادی زورش که نکردن میرفت دختر مجرد میگرفت

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من...