2777
2789
عنوان

ریسه نمدی

181 بازدید | 24 پست

دوستان من میخام ریسه نمدی گنجشک درست کنم برا در اتاق کودک.به این صورت که کلی جوجه باشن و از آویز کنفی آویزون باشن.حالا نمیدونم جوجه های رنگی رنگی و همه رنگی درست کنم یا خاکستری با بالهای صورتی و آبی

بنظرتون کدوم قشنگتر میشه

تعداد رای : 14
نظرسنجی
رنگ های مختلف
11
78%
فقط خاکستری با بالهای صورتی آبی
3
21%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه عکساشوبزاری منم ببینم

خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید                                        🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹
یه ده تایی درست کردم رنگی رنگی.بعد گفتم نکنه زشت بشه.کلا همیشه دو دلم

اتفاقا برای اتاق بچه رنگی رنگی شادتر و قشنگ تره

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
هنوز چشم و بال براشون نداشتم.  

بزاردیگه اشکال نداره

خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید                                        🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹