2777
2789
عنوان

رابطه ای که هی تموم میشه و‌دوباره....

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 57 پست
خیلی رفتاراش کنترل گر هس محدودم کرده بود فطع رابطه با دپستام فامیل مهمونی نمیذاشت برم...میگف اگه من ...

اوووووف کی میره این همه راهو 

اینی ک از الان این مدل خط و نشون میکشه خدا عاقبتشو بخیر کنه 😓😓😓😒😒😒😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم قبل ازدواج و توی دوستی تابع همسرم بودم،طوری که یهو به خودم اومدم دیدم من اونی نیستم که بود ...

بعد که عوض شدی چی شد...الان به من میگه تو‌عوض شدی اون کاراتم فیلم‌بود

اوه پس از این آدمای مستبده.... خیلی سخته من تو شرایط تو نیستم که بگم کات کن باهاش ولی بهتره رفته رف ...

میگه دپستت دارم و دلم برات تنگ شده ابن حرفاش دلمو میلرزونه چقد بدبختم😭

رابطه فقط روی دوست داشتن پایدار نمیمونه،اون یه ربات میخواد،وقتی بخاطر خودش تو رو از خواسته هات جدا میکنه کارش دوست داشتن نیس عزیزم،اتفاقا اون باید کمک کنه تا تو رو حتی به ساده ترین و کوچکترین خواسته هات برسونه

پیر شدن دقیقا از جایی شروع میشه که شب ها به جای رویاپردازی برای آینده،با خاطرات گذشته به خواب میری
در واقع رفتاراش و‌قبول ندارم ولی ته دلم دوسش دارم عشق اولم بود خیلی صبر کردم نا عوض شه...الانم دلم م ...

این خرافات چیه فعلا خودتو نجات بده تا بدبخت نشدی, یه عمر زندگیتو تباه نکن 

رابطه فقط روی دوست داشتن پایدار نمیمونه،اون یه ربات میخواد،وقتی بخاطر خودش تو رو از خواسته هات جدا م ...

بهم میگه دلتنگتم و‌دوستت دارم هنوز میدونه وی بگه دلمپبلرزه 😔😔😔😔😔نمیتونم با رفتاراش و‌از طرفی ام دلم نمیخواد بشکنم دلشو 😭

در واقع رفتاراش و‌قبول ندارم ولی ته دلم دوسش دارم عشق اولم بود خیلی صبر کردم نا عوض شه...الانم دلم م ...

نه عزیزم.نمیگم که عشق چندمت بود. میگم چی داره که دوستش داری؟ ۳ تا از ویژگی های خوبی که داره رو بگو 

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
خیلی رفتاراش کنترل گر هس محدودم کرده بود فطع رابطه با دپستام فامیل مهمونی نمیذاشت برم...میگف اگه من ...

شوهرام دیگه جرات ندارن اینجوری رفتار کنن .چه پروو😑

پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی
بعد که عوض شدی چی شد...الان به من میگه تو‌عوض شدی اون کاراتم فیلم‌بود

عزیزم ما با هم خیلی حرف زدیم قرار شد تفاوت همدیگه و قبول کنیم و اون چیزی که رو باعث آزار اون یکی میشه رو اگه نمیتونیم حذف کنیم لاقل به حداقل برسونیم،مثلا اگه دوست نداره من برم خونه دوستای مجردم عوضش میگه اونا رو دعوت کن یا با دوستاهای متاهلت برو بازار و.....نمیگه نه بشین تو خونه،جایگزین میکنه

پیر شدن دقیقا از جایی شروع میشه که شب ها به جای رویاپردازی برای آینده،با خاطرات گذشته به خواب میری
نه عزیزم.نمیگم که عشق چندمت بود. میگم چی داره که دوستش داری؟ ۳ تا از ویژگی های خوبی که داره رو بگو&n ...

دست و دلبازه خیلی.وقتی خوبیم خیلیییی احساساتشو به زبون میاره راحت.دلش پاکه ادم سالمیه...ولی مستبده😔

بهم میگه دلتنگتم و‌دوستت دارم هنوز میدونه وی بگه دلمپبلرزه 😔😔😔😔😔نمیتونم با رفتاراش و‌از طرفی ام ...

وای عزیزم قشنگ درکت میکنم،شما توی یه پوچی بزرگ غرق شدی،بخدا این عشق نیس عادت،ولی چون تجربه اولته احساس میکنی خاص ترین چیز زندگیته،ولی بعدا که از این رابطه خلاص شی میفهمی وای چه مردابی بوده

دست و دلبازه خیلی.وقتی خوبیم خیلیییی احساساتشو به زبون میاره راحت.دلش پاکه ادم سالمیه...ولی مستبده😔

عزیزم همه وقتی خوبن خوبن! گرفتی چی میگم؟ الان همسایه مام با ما خوبه چون خوبیم الان!

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...