2777
2789
عنوان

رابطه ای که هی تموم میشه و‌دوباره....

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 57 پست

به نظر من ادما خودشون به اطرافیان اجازه میدن بی احترامی بشنوند یا بهشون بی احترامی بشه و برعکس بهشون احترام و محبت و عشق داده بشه 

اینکه دوست داشتن بینتون هست صحیح اما عشق ازاده و احترام میخواد باید مراقبش بود بهش بها داد باید براش ارزش قائل بود اینکه دوست داره درست اما بعد از برگشتن دنبال مقصر گشتن صحیح نیست  .

اگر فکر میکنید ارزش داره فرکانستون وخوب کنید 

اگر فکر میکنید به دردتون نمیخوره و دارید عذاب میکشید بکشید کنار به خدا رجوع کن اون قدرتمند ترینه کمکت میکنه تا راه درست و انتخاب کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همه وقتی خوبن خوبن! گرفتی چی میگم؟ الان همسایه مام با ما خوبه چون خوبیم الان!

دقیقا مثه مردی که ببخشید مثلا تو رختخواب خوبه،ولی ممکنه روز بعدا با زنش سر چایی سرد دعوا کنه،همه مردا وقتی خوبن،خوبن دیگه،من خودم شوهرم وقتی میره سالن واسه فوتبال هی میگم نرو بمون پیشم و...ولی یه موقع میگم پاشو زنگ بزن به دوستت برو سالن مگه امشب سانس نگرفتن،برووو

پیر شدن دقیقا از جایی شروع میشه که شب ها به جای رویاپردازی برای آینده،با خاطرات گذشته به خواب میری
چیکار کنم ازم سردشه

چرا سرد شه،یه روز باهاش قرار بذار بگو بهتر این رابطه تموم شه و کات کن دیگه دیگه ادا و کم کم نداره

پیر شدن دقیقا از جایی شروع میشه که شب ها به جای رویاپردازی برای آینده،با خاطرات گذشته به خواب میری
چجوری تموم کنمم😔

بشین رودررو باهاش حرف بزن بهش بگو من همینم که میبینی نمیتونم خودم که یه عمر این بودم عوض کنم همینطور که تو نمیتونی خودت عوض کنی و سعی داری من عوض کنی انتظار داری من یه آدم تنها و گوشه گیر بشم که نمیزاری با دوستام و اقوام رابطه داشته باشم من حاضر نیستم خودم گوشه گیر کنم مثل ادمهای افسرده من همینی که هستم اگر من میخوای با همینی که هستم بخواه در غیر اینصورت برو دنبال کسی که اخلاقش و رفتارش باهات جور دربیاد 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
چون میدونم دوستم داره واقعا ولی این اخلاقشه مدلشه دست خودشم‌نیس😔

لطفا رابطه اتو باش قطع کن اگه میخوای به آرامش برسی کاش منم اون زمان ک نامزد بودیم کسی بود ک راهنمایی کنه

چون میدونم دوستم داره واقعا ولی این اخلاقشه مدلشه دست خودشم‌نیس😔

مدلشه ولی این مدل با اون همه دوری قابل تحمل نیس وآزار دهنده ست چه برسه بخوای باش زندگی کنید باور کن دو روز نگذشته تمام حرمت ها از بین میره و اون عشقه میشه نفرت پس خودتو بدبخت نکن 

بشین رودررو باهاش حرف بزن بهش بگو من همینم که میبینی نمیتونم خودم که یه عمر این بودم عوض کنم همینطور ...

من احمق خیلی کوتاه اومدم جلوش و بخاطر اون همه این کارورو کردم و‌حالا میگه تو عوض نشده بودی...همه این مدت فیلم بازی میمردی

مهم اینه که واقعا با خودت کنار بیای و قبول و تموم کنی،اونم نتونه پشیمونت کنه،ولی اگه دو دلت کنه بدتر میشه و بهتر نمیشه،اگه پشیمونت کنه میدونه تو رفتنی نیستی و راحت هر طوری رفتار میکنه

مدلشه ولی این مدل با اون همه دوری قابل تحمل نیس وآزار دهنده ست چه برسه بخوای باش زندگی کنید باور کن ...

الانم نمونده خرمتی....کاش پیام‌نمیداد ای خدا چقد ازت خپاستم پیام‌نده....😢😢😢😢

من احمق خیلی کوتاه اومدم جلوش و بخاطر اون همه این کارورو کردم و‌حالا میگه تو عوض نشده بودی...همه این ...

بگو اره فیلم بازی میکردم چون نمیتونم عوض بشم مگه میشه خودم عوض کنم بگو من اینجوری شکل گرفتم مگه لباس عوض کردن که بخوام عوض کنم 

ببین اینی که گفتی بدردت نمیخوره به مشکل میخوری تمومش کن 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر