2777
2789
عنوان

رابطه ای که هی تموم میشه و‌دوباره....

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 57 پست
اره عزیزم میفهمم...چیکار کنم سرد شه ازم😔

اگه دوستش داری کاری نکن سرد شه. حرفاتو بهش بزن. بگو تو این ویژگی هارو داری که خیلی خوبه ولی من با یه سری دیگه از اخلاقات نمی تونم کنار بیام. ببین چی میگه

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
دقیقا مثه مردی که ببخشید مثلا تو رختخواب خوبه،ولی ممکنه روز بعدا با زنش سر چایی سرد دعوا کنه،همه مرد ...

آره دیگه. مهم اینه که تو اوضاع قر و قاطی و بحرانی کسی خوب بمونه که اون فرد دقیقا خوبه، نه کسی که تو وقتای خوشی خوبه!

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دوستش داری کاری نکن سرد شه. حرفاتو بهش بزن. بگو تو این ویژگی هارو داری که خیلی خوبه ولی من با یه ...

اصلا منو قبول نداره خیلی سعی مردم حرفانو بهش بزنم ولی به دعوا رسیده میگه تو باید طرف من باشی هر چی میگم اگه‌واقعا دوسم داشته باشی

آره دیگه. مهم اینه که تو اوضاع قر و قاطی و بحرانی کسی خوب بمونه که اون فرد دقیقا خوبه، نه کسی که تو ...

حتی واس این مدت که نبودیم پیش هم بهم میگه تو‌رفتی...میگم کاری کردی که برم من که اونقدر میخپاستمت

آره دیگه. مهم اینه که تو اوضاع قر و قاطی و بحرانی کسی خوب بمونه که اون فرد دقیقا خوبه، نه کسی که تو ...

میگه اگه وااااقعا دوسم داستی هروقدرم بد و سخت نمیرفتی ول کنی همه چیو

اصلا منو قبول نداره خیلی سعی مردم حرفانو بهش بزنم ولی به دعوا رسیده میگه تو باید طرف من باشی هر چی م ...

بگو من کله خر نخوردم که هر مستبد و زورگو و خودخواهی رو دوست داشته باشم!

بالایی رو تو دلت بگو ولی جدای از شوخی بگو: از نظر من رابطه بر پایه تقابل دونفره س. نمیشه یکی راضی باشه یکی ناراضی

حتی واس این مدت که نبودیم پیش هم بهم میگه تو‌رفتی...میگم کاری کردی که برم من که اونقدر میخپاستمت

منطقی تصمیم بگیر نه احساسی

بگو من کله خر نخوردم که هر مستبد و زورگو و خودخواهی رو دوست داشته باشم! بالایی رو تو دلت بگو ولی جد ...

میگه برام هیچکار نکردی تازه ایناییم که انجام دادی خپاستمو بهدزور بوده که دیگه برام ارزشی نداره به زور کاری یکنی

میگه اگه وااااقعا دوسم داستی هروقدرم بد و سخت نمیرفتی ول کنی همه چیو

بگو من دوستت دارم اما رابطه ای که بر پایه تقابل شکل بگیره رو بیشتر دوس دارم

میگه برام هیچکار نکردی تازه ایناییم که انجام دادی خپاستمو بهدزور بوده که دیگه برام ارزشی نداره به زو ...