2777
2789
عنوان

بنظرتون به روی شوهرم بیارم یانه ولش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 37 پست
نه سرچ‌نکرده اصلا بنظرم حتی اون قسمت هم نمیرهراهی نیست پاک بشن 😶

نه می‌ره چون آدم فضولیه.    بعد قشنگ جلو چشمش هرروز کلی جدید میادبالا 

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
نه می‌ره چون آدم فضولیه. بعد قشنگ جلو چشمش هرروز کلی جدید میادبالا

اها یه گزینه هست به اسم مخفی کردن کانال

روی کانال نگه دار ، یه چشم بالای صفحه سمت چپ یا راست میاد اونو بزن مخفی میشه

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نگفتم تلگرام 😁. اره مطمعنم میبینه اما چرا گزینه حذف اینا ندارن ...بنظرت چجورپاکشون کنممممم

کانال تبلیغاته دیگه کاریش نمیتونی بکنی... نمیشه پاکشون کرد ببین یموقع که سرش تو گوشیه یهو گوشیو ازش بگیر ببین چیکارمیکنه غافلگیرش کن که خودشو جمع و جور کنه اگ کاریم میکنه... میتونی هم یه باشماره ی خودت تو واتساپش بری ببین واتساپ نصب کن با شماره ی شوهرت تو گوشی خودت ولی نباید بزاری بفهمه، بعد یه کد میاد به گوشی شوهرت اونو سریع وارد میکنی تو گوشی خودت و حذفش میکنی، اونموقع هرکاربکنه تو میفهمی 

حس اون عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه  🚶‍♀️🚶‍♀️🐈‍⬛

اها یه گزینه هست به اسم مخفی کردن کانالروی کانال نگه دار ، یه چشم بالای صفحه سمت چپ یا راست میاد اون ...

اره پنهان میشه اینو کشف کردم اما چه فایده🤣 چون سری بعد دوباره خودی خود کانالهای این دستی میاد بالا مث اینکه چون من مثلا پنهان میکنم بعد دفعه بعد میرم تو گوشیش میبینم دوسه تا دم دسته    آها اینم بگم راحت بزن رواون کلمه کاوش خالی همههههه میان بالا.   خواهر زورم میاد راهیم نداره لامصب 

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
کانال تبلیغاته دیگه کاریش نمیتونی بکنی... نمیشه پاکشون کرد ببین یموقع که سرش تو گوشیه یهو گوشیو ازش ...

حتی بره اون کانالها رو چک کنه من میفهمم اونوقت ؟؟مگه میشه قربونت برم🤣🤣.  آها اینم بگم ینی باشماره یی که خودش نصب کرده میشه منم نصب کنم واتساپو ینی یه شماره دوواتساپ

حتی بره اون کانالها رو چک کنه من میفهمم اونوقت ؟؟مگه میشه قربونت برم🤣🤣.  آها اینم بگم ینی باش ...

اره میشه تاحالا ندیدی واتساپ دو کاربره؟؟ اره خب نمیشه چک کردنه کانالا رو فهمید ولی خب میشه فهمید که سروگوشش میجنبه یانه... 

حس اون عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه  🚶‍♀️🚶‍♀️🐈‍⬛

اره پنهان میشه اینو کشف کردم اما چه فایده🤣 چون سری بعد دوباره خودی خود کانالهای این دستی میاد بالا ...

اره کاوش بزنی میاد همشون

ولش بیخیال 

حتی بره اون کانالها رو چک کنه من میفهمم اونوقت ؟؟مگه میشه قربونت برم🤣🤣. آها اینم بگم ینی باشماره ...

یه شماره دو واتساپ نمیشه

واتساپ برنامه ایه که نمیشه همچین چیزی اجرا کرد براش

چون از گوشی اولی خارج میشه