2777
2789
عنوان

بنظرتون به روی شوهرم بیارم یانه ولش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 37 پست
به روش بیار خیلی ام جدی و عصبی ب روش بیاد حساب کاربیاد دستش بگو بار دیگه ازاین کانالا ببینم تو گوشیت ...

خب ازترسش عضو نشده اما هرروز پایین قسمت استوری های بقیه کلی ازاین کانالا میبینم که نه حتی گزینه حذف دارن نه چیزی باگزارشم هستن این کانالا باپروف های ناجورررر..‌‌‌‌‌‌‌‌واینمبگم من نمیزارم اینستا نصب کنه 

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
خب ازترسش عضو نشده اما هرروز پایین قسمت استوری های بقیه کلی ازاین کانالا میبینم که نه حتی گزینه حذف ...

اینا فک کنم مال خود تلگرامه کاریش نمیشه کرد تبلیغات خودته تلگرامه بی صاحابه 

حس اون عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه  🚶‍♀️🚶‍♀️🐈‍⬛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی بار جلو خودش بدون اینکه ب روش بیاری میدونی تو واتساپش بچرخ ببین واکنشش چیه

ببین عضوشون نیستا اما راحت میشه رفت توشون وپروف وفیلمارو چک کرد.    مطمئنم چون گزینه حذف هم ندارن الان میگه این کانالها خودشون بالامیان بیاحذف کن !!!!که نمیتونم اونوقت

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
بچه داری؟؟

اره.  عضو کانالها نیستا ولی هربارکلی کانال اینجوری باپروفها و فیلمای بدمیادبالا البته کانالهای دیگم هست

ببین عضوشون نیستا اما راحت میشه رفت توشون وپروف وفیلمارو چک کرد. مطمئنم چون گزینه حذف هم ندارن ال ...

کانال تبلیغ بالا میاد واسه گوشی شوهر منم همینه تبلیغن بعد مدتی هم عوض میشن تبلغاشون

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

عزیزم چرامیگی همه مردا؟؟؟؟؟ شوهرمن نداره، شوهر شما اگ داره این از بی بخاربودن شماست ولی نگو همه مردا ...

خب عزیزم گوش کن میگم ظاهرن خودواتساپ میاره بالا عضوشون نیست واصلا هم گزینه حذف ندارن  دیگه نمیدونمممم ینی واتساپای شما قسمت استوری دیگران  بعدپاییناش کانالهای برای کاوش کردن نداره؟؟؟؟؟

اول از روشای غیر مستقیم استفاده کنین مثلا یه فیلم معمولی میبینین آقاهه فرضا لباسشو درآورد نگاه تون ر ...

خب الان میگه تقصیرمن چیه خودش میاد بالا این کانالها ‌...بعد آخه نذاشتم اینستا نصب کنه.  واتساپم بگم پاک کنه خوقبول نمیکنه اصلا

خب الان میگه تقصیرمن چیه خودش میاد بالا این کانالها ‌...بعد آخه نذاشتم اینستا نصب کنه. واتساپم بگم ...

من واتساپ رو پاک کردم 

مگه ۵ تا کانال تبلیغات ممکنه همزمان بیاد؟ 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
کانال تبلیغ بالا میاد واسه گوشی شوهر منم همینه تبلیغن بعد مدتی هم عوض میشن تبلغاشون

نه عزیزم کدوم تبلیغ.   کانال هستن بالاشون نوشته کانال مس،،تی،،،رقص،،♥️،،عشق.  واصلا هم با گزارش واینا هستن باز

خب عزیزم گوش کن میگم ظاهرن خودواتساپ میاره بالا عضوشون نیست واصلا هم گزینه حذف ندارن  دیگه نمید ...

عزیزم یه بار میگی تلگرام یبار میگی واتساپ... ولی اره واتساپ پایین وضعیت ها یه کانالایی میاره اشپزی مثلا جوک یا استیکر اره یه موقع هایی من میبینم کانال چیزای چرت و پرتم  میاره... ببین برو تو اون کانالا ببین فیلمی یا عکسی ازشون باز شده؟اگ باز شده اره میبینه اگ باز نشده نمیبینه 

حس اون عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه  🚶‍♀️🚶‍♀️🐈‍⬛

خب ازترسش عضو نشده اما هرروز پایین قسمت استوری های بقیه کلی ازاین کانالا میبینم که نه حتی گزینه حذف ...

واسه همه هست

واسه منم میاد

قابلیت جدید واتساپه

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
واسه همه هستواسه منم میادقابلیت جدید واتساپه

بنظرت چکارشون کنم ؟راهی داره پاک شن.   بنظرت شوهرم سرچ زده اومده بالا ؟؟این کانالها الانم هی اضافه میشن بافیلم پروف جدید

بنظرت چکارشون کنم ؟راهی داره پاک شن. بنظرت شوهرم سرچ زده اومده بالا ؟؟این کانالها الانم هی اضافه م ...

نه سرچ‌نکرده 

اصلا بنظرم حتی اون قسمت هم نمیره

راهی نیست پاک بشن 😶

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
عزیزم یه بار میگی تلگرام یبار میگی واتساپ... ولی اره واتساپ پایین وضعیت ها یه کانالایی میاره اشپزی م ...

نه نگفتم تلگرام 😁. اره مطمعنم میبینه اما چرا گزینه حذف اینا ندارن ...بنظرت چجورپاکشون کنممممم