2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عموی من داره اصلا ازش راضی نیست خدمات پس از فروشش خیلی ضعیفه 

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه اخر همه چیز خوب میشه،اگه نشد هنوز اخرش نرسیده...

داداشم چری تیگو 5 خریده ی سالی میشه خیلی راضیه خیلی نمیدونم نظرات دوستانو خوندم تعجب کردم

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 
داداشم چری تیگو 5 خریده ی سالی میشه خیلی راضیه خیلی نمیدونم نظرات دوستانو خوندم تعجب کردم

اخه. دوستان همه بنز و بي ام و سوار ميشن چيني دوست ندارن🤣🤣🤣🤣🤣

گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی صفر میشی
اره خيلي از ماشينهاي إيراني بهتره ،،،، خيلي هم زيباست شرايطي هم ميتوني بخري 

دقیقا همینطوره ایرانیا هم قطعاتش چینیه فقط اینجا مونتاژ میکنن😅😅😅الکی هم میگن ساخت ایران

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 
اخه. دوستان همه بنز و بي ام و سوار ميشن چيني دوست ندارن🤣🤣🤣🤣🤣

آره😂😂😂داداش منم میگه واسه منی ک تا حالا 206 سوار بودم این حکم بی ام وه رو برام داره واقعا...حتما نی نی سایتیا از ما بهترونن این ماشینا براشون مزخرفه

نه اصلا هم اینطور نیست ما خودمون آریزو 5 خریدیم خیلی هم از ماشینهای ایرانی بهتره و راضی هستیم

اره من ميخواهيم اريزو 5 بخريم .

بعضيا ميگن از نظر ترمز مشكل دارن واقعيه؟!!