2777
2789

نه اصلا بهترین امکانات رو داره خودش شرایطی قسطی خریدیم انگاری یه وام 60 میلیونی بی دردسر گرفتی خیلی راضی هستیم روکش صندلی چرم- تلویزیون - کل سیستم اتوماتیک مخصوصا تو اتوبان که خودش میره- همه چیش عالی تا 5 سال هم گارانتی داره دیگه چی میخواهیم تو ماشینهای ایرانی این چنین چیزی هست؟

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا هم اینطور نیست ما خودمون آریزو 5 خریدیم خیلی هم از ماشینهای ایرانی بهتره و راضی هستیم

ماهم آریزو ۵ داریم خیلی راضی هستیم 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
آره😂😂😂داداش منم میگه واسه منی ک تا حالا 206 سوار بودم این حکم بی ام وه رو برام داره واقعا...حتما ...

اره واقعا. بعضيا ميگن اصلا خوب نيستن بعضيا هم ميگن خيلي خوبن ما دو دل شديم نميدونيم چكار كنيم. 

برا مسايقه شدن با سانتافه و سوناتا كه معلومه ضعيفن. ولي برا مسايقه با سمند و پژو خوبن فك كنم

نه اصلا بهترین امکانات رو داره خودش شرایطی قسطی خریدیم انگاری یه وام 60 میلیونی بی دردسر گرفتی خیلی ...

چه خوب . ما خيلي تحقيق كرديم بعضي جاها نوشته خوب ترمز نميگيرن بخاطر همين دودل شديم

ميخوام ببينمم خوبن؟ وسايلشون پيدا ميشه اگر خراب شن ؟

اره وسایلش اگه خراب بشه نمایندگی مدیران خودرو هستن واسه تعمیراتش ولی به این زودیا خراب نمیشه بعدشم آپشن های زیادی دارن 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

ماشیناای خوبی هستنن ما یه سال داشتیم اصن هیچ خرجی نداشت فقط روغنشو عوض کردیم اگه حرف بقیه واست مهم نیست بخر

صدایت برایم از عاشق بودنت می گوید نگاهت برایم از محبت و دوست داشتن می گوید اما بودنت گویا بهشت ماست
شما هم اقساطي گرفتين؟؟

بله ما پارسال گرفتیم این ماه هم قسط آخرش ودادیم ولی در کل خیلی راضی هستیم حداقل ایرانی نیست 

اره واقعا. بعضيا ميگن اصلا خوب نيستن بعضيا هم ميگن خيلي خوبن ما دو دل شديم نميدونيم چكار كنيم.  ...

دقیقا قایسش همینجوریه اما واقعا ماشینای خوبین با آپشنای بالا من ک اگر پول شته باشم ماشین چینی مثل چری و جک و اینا میخرم

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 

انشالله بخری و به دلخوشی سوار بشی شوهر من خیلی تحقیق کرد دوستاش دکترای مکانیک داشت هم پرسید همه تایید کردن گفتن شک نکن بخر تنها ماشین چینی هستش که خیلی پرفروشه که همینجوری هم هستش استایلش قشنگه امکاناتش زیاده - خدای نکرده اگه هم تصادفی باشه 6یا 7 ایربگ داره کلی امکانات دیگه که به نظرم از پراید بهتره 20 میلیون یا 40 میلیون پیش بدی بقیه قسطی به جای اینکه پراید بخری اینو بخر

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم