2777
2789

ببخشید بابت عنوان بی ربط لطفا کمکم کنین

میخام مهریه مو بگیرم الان حدود 1 میلیارد و خورده تو حسابشه یه ماشین سنگین شریکه دوتا ماشین سبک داره و سه دنگ یه خونه که فعلا سر یه چیزایی به نام بابای منه، 

میترسم پول تو حسابشو بده یه چیزی بخره به نام کس دیگه و ماشیناشم بزنه به نام یکی دیگه و من نتونم مهریهمو بگیرم کسی میدونه باید چیکار کنم چه اداره ای برم که اموال و حساباشو توقیف کنن لطفا خواهرانه کمکم کنین 

من مالک این کاربری نیستم⭕

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قانون جدید میگه تا شش ماه قبل طلاق هم اگر سند جا ب جا شده باشه مشکوکه و باید نهریه بده

میخام ب خانواده تم هیچی نگم برعکس همیشه اروم اروم وسایلامو جمع کنم ی روز مونده ب رفتن برم چمدون بخرم بریزم توش و برم ،بابا اگر سر کار بود مهم نیست مامانم سر کارش بود مهم نیست خانواده بودن نبودن دیدم ندیدم مهم نیست  میخام بدون ندیدن و خداحافظی کردن برم ،من اومدم ک سال اخر قشنگی داشته باشیم خیلی تلاش کردم و قشنگ هم ساختم اونا بلد نبودن قشنگی بسازن دل شکستن،اینجا ک نوشتم برای کسی ننوشتم برای خودم نوشتم چون چندین بار در طول روز امضای خودمو میخونم و هر قسمتش ی غم و شادی را یادم کیاره ک باید بمونه، ...غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍یادتونه اول پروفایلم نوشته بودم از سگ کمتر و اینا؟ب خاطر امتحانم نوشته بودم،اون آزمون به سر رسید با موفقیت بزرگ و خوشحالی و خوشگذرونی بزرگتر و خاطرات شیرین تر به پایان رسید♥️اونقدر شیرین ک شب ازمون مصاحبه ام اوکی شد،و تا چند روز دیگه دختر زیبای گیسو کمند چشم تیله ای می‌ره ب هامبورگ زیبا💌😅بزنید دست قشنگه را،ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله آل‌علی العظیم استغفرالله ربی و اتوب و الیه هیچوقت از اینا ننوشتم ولی الان دلم میخاد بنویسم♥️💝😌

خونش که به نام باباته ، دیگه چه مهریه ای

خونه 3 دنگش برا من بوده 3 دنگ اون برا وام زدیم به نام بابام شاید بعد تونست پس بگیره 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

یعنی پول اون خونه رو باباتون داده که سه دونگ به نامشون هست؟

نه خونه مال اونه 3 دنگش موقع عقد با سند تک برگ داد به من 3 دنگ دیگشم مال خودش بود امسال برا کارای یه وام خونه رو زدیم به نام بابام الانم رهن بانکه سند خونه 

نه خونه مال اونه 3 دنگش موقع عقد با سند تک برگ داد به من 3 دنگ دیگشم مال خودش بود امسال برا کارای یه ...

خب خونه که دیگه به اسم پدرتون هست اونم کاری نمی‌تونه بکنه نگران نباش

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
قانون جدید میگه تا شش ماه قبل طلاق هم اگر سند جا ب جا شده باشه مشکوکه و باید نهریه بده

جدی؟ خب میشه راجع به پروسه طلاق راهنماییم کنین بچمو هم میخام 

الان که کلا ۱۵ تا سکه بیشتر مهریه تعلق نمیگیره

15 تا هم بسه بچمو بده بیشتر نمیخام 

نمیتونه دیگه مال شما شده

اخه برا وام رو خرید خونه سند الان رهن بانکه وام رو بابام گرفته ولی پولش هم خودش گرفته اگه یه حسابو چک بکنن میفهمن مال حدود 4 5 ماه پیشه 

خب خونه که دیگه به اسم پدرتون هست اونم کاری نمی‌تونه بکنه نگران نباش

خدا از دهنت بشنوه