2777
2789
عنوان

بگید با خواستگارم چیکار کنم

435 بازدید | 35 پست

من ۲۶ سالمه پزشک عمومیم 

تعهدیم ۸ سال تعهد خدمت دارم به روستاهای دور افتاده که تا این هشت سال تموم بشه شده ۳۵ سالم حدودا

خانواده ی خوبی ندارم مامانم آدم آبرومندیه با زحمت منو بزرگ کرده اما مدام با بابام دعوا دارن بابام بیماری اعصاب داشت و به همین واسه تو کل محل یه کارایی انجام داده که خارج از حوصله ی بحثه ولی آبرو نذاشته واسه خودش تو محله

طی مدت تحصیلم هیچ پیشنهاد دوستی و آشنایی نداشتم

قیافم معمولیه هیکلم خیلی خوب نیست قدم ۱۵۸ ئه وزنم ۶۵ 

یه خواستگار سنتی دارم با این شرایط که دو هفته پیش اومدن خواستگاری

از روستای محل تولد مادرمن و به همین واسطه تحقیق نمیان که از خانوادم بپرسن 

پسره ۸ سال از مت بزرگتره بی اعتقاد نیست ولی نماز نمیخونه روزه نمیگیره در حالی که من میگیرم و با اینکه ۸ سال از من بزرگتره حس میکنم سن عقلیش از من خیلی کمتره

تحصیلاتش لیسانس دانشگاه آزاده مهندسی خونده و الانم شغلش مهندس ساختمانه

یه خونه داره که نصفش به نام مادرشه ماشینم نداره

قیافش خوبه ولی لاغره هیکلش 

خیلی واسه نن ذوق داره همش تعریف میکنه محبت میکنه

خانوادش چون روستایین اصرار دارن زود جواب بدم سر دو هفته

ولی من اولین معیارم تحصیلات بود و اینکه آدم معتقدیم نیست اذیتم میکنه 

نمیدونم چیکار کنم

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

و اینکه تموم شرایطم اینکه ۸ سال باید برم روستا رو قبول کرده 

هرکی میاد خواستگاری اینو میشنوه فرار میکنه

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم قبول نکن

بازم خودت میدونی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
بهش بگو معیارم نماز و روزه هست ببین جوابش چیه

خب وقتی نمیخونه شاید واسه خوش آمد من بگه میخونم ولی من که نمیتونم به امید تغییرش باهاش ازدواج کنم

خواهر من اول عزت نفس تون رو تقویت کنید، به نظر من که همه زیبا هستن ولی مهم تر از زیبایی جذاب بودنه، چه بسا آدم های زیبایی که جذاب هم نیستن، شما تحصیلکرده هستید، مادرتون خانم محترمیه، به خودتون افتخار کنید و در ضمن نذارید هیچکس به خانواده تون بی احترامی کنه حتی اگر ضعفی هست، چون بعدا با همین کار به خودشون بیشتر اجازه بی احترامی می دن.

لطفا امضای من کامل مطالعه بفرمایید. من تو شرایط بحرانی هستم و خیلی دارم درد می کشم؛تو رو به جان عزیزتون اذیتم نکنید؛سر به سرم نذارید؛بحث نکنید؛میام اینجا خوش بگذرونم؛مشکلاتم یادم بره؛اینجا رو هم ازم نگیرید؛حق می دم بهتون اگر دوستم نداشته باشید؛ولی خواهش می کنم اگر نظرم یا تاپیکم دوست نداشتید نیاید باهام بحث و دعوا و مخالفت کنید یا متلک بندازید؛ممنونم. خدایا قربونت برم با رحمت بی کرانت دریابم.♥️پ.ن:عکس پروفایلم عکس خودم نیست؛عکسی هست که دوست داشتم.شما هم دوست داشتید دانلود کنید،حتی اگه دوست داشتید برای پروفایل صفحه خودتون انتخابش کنید،من راضیم.بیاید بین اين روزهای پر غصه پناه و آرامش هم باشیم. پ‌.ن آخر:کاربر قدیمی که قاصدک صورتی اسمش بود و چند سال پیش تعلیق شد من نیستم،و فقط اسم مستعار من با این خواهر گلم مشابه هست،گفتم که در جریان باشید،مخلص همه دوستان گل.

اصلا قبول نکن خیلی ازت پایین تره و اینکه اصولاً مردمانی که ساکن روستا هستن یه خودبزرگ بینی خاصی دارن که من تا الان نفهمیدن ریشه اش چیه! و این آزار دهنده میشه برات

اگه شرایط شما رو می‌پذیرد قبول کن ....نماز وروزهای خیلی از متأهلان هستن یکی میخونه دیگری نه ...ولی خوب سبک وسنگین کن ...ماشالاه شما همه ی شرایطی خوبه ..حیفه آینده به مشکل بخوره

منم چند وقتیه سرم دارع منفجر میشه بخاطر خاستگار خاستگارم هیچکدوم از معیارهام ندارع بخاطر نداشتن خاستگار خانوادم بهم فشار میارن ک قبول کنم از طرفی پدرخاستگارم دوست صمیمی داداشمه اگ جواب من منفی باشه دوستی شون خراب میشه  دلم نمیخاد اینطوری بشه نمیدونم چیکار کنم 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

خب نخونه تو بخون الان من میخونم نماز شوهرم نمیخونه مشکلی هم نداریم

‌کار با نمازش ندارم

حس میکنم رو حلال حرومم زیاد حساس نیست

مثلا تعریف میکرد برای شرکتی کار میکرده جایی که ۳۰ متر آسفالت کرده بودنو ۶۰ متر ثبت کرده