2777
2789
عنوان

شاهکارشوهرم وقتی خونه نبودم

| مشاهده متن کامل بحث + 74382 بازدید | 457 پست
نکاه کردم دیدم‌همون ظرفه..گفتم این جرا این شکلیه؟؟؟؟وای خداااا..شوهرم بااعتماد بنفس و خوشحال اومد گف ...

واا این کارا چیه دیگه؟ 

مینداختید میرفت دیگه اون ظرفو

این به من تو این چندسال ثابت شده

تا از یه چیزی دل نکنی چیز جدید وارد خونت نمیشه

شما تا وقتی با طرف چسب خورده و پینه دوزی شده زندگی کنی

برکت وارد اون زندگی نمیشه

میشه ها ولی خرج چرت و پرت میشه

دل بکن از مال دنیا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون وسیله هر چقدر با ارزش و هزار بار میششه خرید ولی دلی که میشکنی هیچ وقت درست نمیشه ببخشید میگم من یه آدمی میشناسم که رو وسیله حساسه تمام اطرافیانش ازش متنفرن بچه هاش تو عذابن عذر میخوام دور از جون شما بهش میگن ندیده 

دوسشون دارم خب

ینی از شوهرت بیشتر اونا رو دوس داری؟! 

ینی اونا بیشتر از شوهرت بدردت میخورن؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
انقدر از ده سال گذشته تا الان ظرف های خوشگلتر و خوشرنگ تر و به روز تری اومده که

میدونم نکه نخرم.ولی یه جورایی برام‌مث یادگاریه...برام یه ارزش خاصی داره.من چیز میز زیاد شکستم ولی کلا روی سرثیس لیمونم حساسم.بخاطر رنگش.یه جوریه خوشم‌میاد..از قضا شوهرم قبلی زده روی‌همینا فرتو‌فرت خرابشون میکنه

چقدر حساس مگ‌ ادم چقدر عمر میخاد بکنه ک سر وسایل حرص بخوره گناه داره شوهرت گلم میگن هر موقع چیزی تو خونه میشکنه از قضا و بلا هست خدا میخاد ب خونتون نخوره دوباره جاش بخر ولی سر این چیزا حرص نخور عمر کوتاه دنیا بیخود لذت ببر از زندگیت کنار همسرت اگ دوست نداشت پشمش نبود عذرخواهی هم نمیکرد 🥰♥️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

میدونم نکه نخرم.ولی یه جورایی برام‌مث یادگاریه...برام یه ارزش خاصی داره.من چیز میز زیاد شکستم ولی کل ...

اگه فقط همینه و بقیشون برات مهم نیست 

اینو بذار کنار

برو یه دست رنگ دیگه دم دستی بخر اژ اونا استفاده کنید