2777
2789
عنوان

شاهکارشوهرم وقتی خونه نبودم

| مشاهده متن کامل بحث + 74384 بازدید | 457 پست
عزیزم

بخدا با بعضی مردا نمیشه حرف زد

فوقش میگن شکست ک شکست انگار از طلاس

یا به درک ک شکست

زیاد حساس نشو

بعدها بهترشو ان شاالله بخری

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نکاه کردم دیدم‌همون ظرفه..گفتم این جرا این شکلیه؟؟؟؟وای خداااا..شوهرم بااعتماد بنفس و خوشحال اومد گف ...

طفلکی بنده خدا میخواسته خوشحالت کنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یعنی سرویست مهم تر از شوهرته ؟

اینهمه پرخاشگری نداره فداسرش 

جای ظرف پر میشه ولی جای عزیزان آدم پر نمیشه

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

نکاه کردم دیدم‌همون ظرفه..گفتم این جرا این شکلیه؟؟؟؟وای خداااا..شوهرم بااعتماد بنفس و خوشحال اومد گف ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بیخیال بابا 

ولی ببرش بازار دوباره بخر وقتی کارت کشید حالش جا میاد دیگع چیزیو خراب نمیکنه

همه شونو باهم😅

جدی میگم دنیا ارزششو نداره.یکی از آشناها بود شوهرش حیفش میومد بعضی وسایل خونشونو استفاده کنه می‌رفت ارزونترشو می‌گرفت تا اونا دست نخورده بمونن بیچاره بعدحدود ۵سال مریضی گرفت و فوت شد

لطفاااااا درخواست ندین🙏

میدونم نکه نخرم.ولی یه جورایی برام‌مث یادگاریه...برام یه ارزش خاصی داره.من چیز میز زیاد شکستم ولی کل ...

اگه انقد حساسی بهتره جمع شون کنی بزاری شون تو کارتن 

یسری ظروف دیگه بگیر از اونا استفاده کن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
واا این کارا چیه دیگه؟ مینداختید میرفت دیگه اون ظرفواین به من تو این چندسال ثابت شدهتا از یه چیزی دل ...

جالا کی کفته میخام باهاش زندکی‌کنم؟من موندم چجوری به فکر خطور کزده ک اینشکلی درستش کنه...هنگ‌بودم..هم خندم گرفته بودش.توکارش موندم بخدا.

هیچ ظرفی تو دنیا حتی از طلا هم باشه ارزش دلخور شدن نداره 

مگه حالا چون ظرف جهیزیه هست دیگه تا آخر عمر باید باهامون باشه تا هست خوب مراقبت کن وقتی ام خراب شد فدای سرت دنیاتون آباد عشقتون آباد زندگیتون خوش دلتون خوش

خیلی خیلی خیلی اخلاق بدیه. به این دلیل که شما انسان به این عظمت و بزرگی و توانایی رو اسیر یک مشت ظرف و ظروف بیجان میکنی. بجای اینکه اشیا به ما خدمت کنن شما دارید به اونا خدمت میکنی. خیلی بده خیلی زجرآوره خیلی دید کم بینی به انسان دست میده. میتونم تا فردا صبح بگم این اخلاق چقدر بده. تا دیر نشده و آسیب جدی به زندگیت نخورده دست از این اخلاقت بردار. البته میتونی خودت رو تغییر ندی. فقط نظرم رو گفتم.