2777
2789
عنوان

شاهکارشوهرم وقتی خونه نبودم

74384 بازدید | 457 پست

من خیلی روی وسایل جهزیه م حساسم الان ۱۰ساله خونه دارم هنوزم همونجوری حساسم.ولی شوهرم خیییلی خرابکاره..برای سرثیس اشپزخونه همه رو‌لیمون با رنگ‌گلبهی گرفتم.سال سوم خونه داریم شوهرم یه دونه جای ادویه شکست..سال چهارم یه دونه دیکه شکست..منم هربار واقعا دیوونه میشدم دعوامیکردم باهاش ...سال شیشم یه دونه دیکه از دستش افتاده بود ک تهش شکسته بود بخاطر اینکه‌من نفهمم چی شده با چسب پهن ته شو‌چسب زده بودبعد ادویه ریخته بود کذاشته بود سرجاش ک من نفهمم...

حالام ک نمیدونم ۴روز پیش داشته چیگار میکرده ازین کاسه های سرویسم دستش بوده با چاقوزده بود یه گوشه شو سوراخ کرده بود😐وای وقتی دیدم دیوونه شدم..گفتم ببین جیکارمیکنی سرویسمو داغون کردی ظرف یه این محکمی رو‌چجوری شکستی...اونم هی معذرت میخاست میگفت درستش میکنم...حالا دیروز اومدم خونه دیدم تو‌ظرفشویی یه جیزیه..۱۱

فدای یه تار موی خودت و شوهرت

حساس چی؟ 

ظرفو خریدی خراب بشه دیگه 

ظرف برای استفااده است 

تو مالک ظرفی اون مالک تو نیست که 

شما تو این ده سال باید دوبار کل اون طرفای اون جهیزیه رو تعویض میکردی

بیخیااال

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واسه وسیله خونه انقدر حرص نخور خواهر من یه لیوانش یکی بشکنه انگار بابامون دوباره زنده شده مرده میکشه خودشو متنفرم از اخلاقش گوهش بابا یه ظرفه دیگه عمر اون وسیله ها از تو بیشتر تو یه روز میری اونا هستن آخه چه ارزشی داره این همه حرص بخوری 

عزیزم وسایل اومدن که به تو خدمت کنن نه تو به وسایلت ....

تمیز بودن و مراقبت یه بحثه و حساس بودن یه بحث ....

مشکل از همسرت نیست چون پیش میاد ولی اگه هم شد دیگه شما باید تغییر کنی وگرنه روح لطیفت خیلی زود داغون میشه و اون دنیا هم باید ب خدا جواب پس بدی که چطور تونستی بدن و اعصابت را بخاطر وسایلی که عمرشون ازمن و تو بیشتره داغون کردی و چطور همسرت را کوچک کردی سر این موضوع 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

خوب اعصابی داره 

من جای همسرت باشم چند تا دیگه هم جلو چشمت میشکنم  

۴ تا تکه وسیله چه ارزشی داره دربرابر غرور همسرت که سرش بخواد عذرخواهی کنه .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

چقدر حساسی 

به نظرم اشتباهه.  داری خودتو اذیت می کنی‌ 

خیلی خوبه که مراقب وسایل خونت باشی اما حساسیت تا این اندازه هم خودتو اذیت می کنه هم بقیه رو.. 

حالا ظرفه دیگه.. فدای سرت 

فدای سرش

واقعا ارزش داره اوقات تلخی می کنی

خانه دار به این معنی نیست که مسئول نگه داری وسایل هستی و هیچ چیز نباید بشکنه... وسیله ست.. شکست، بهترش میاد 

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طفلی شوهرت 😕یه وسیلس دیگه باید بشکنه خراب بشه که باز بتونی جدیدتر بخری دیگه از مد میرن دیگه 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔