2777
2789
عنوان

شاهکارشوهرم وقتی خونه نبودم

| مشاهده متن کامل بحث + 74384 بازدید | 457 پست

از قصد که نمی شکنه تو بهتر ظرف شکستنی هاتو جمع کن ببر خونه بابات 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط منم تا چیزی بشکنه میگم قضا بلا بود در کل ناراحتی ندارن ما عمرمون مفت داره می ه خواهر نگران چهار ...

خونواده منم میگن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
فقط منم تا چیزی بشکنه میگم قضا بلا بود در کل ناراحتی ندارن ما عمرمون مفت داره می ه خواهر نگران چهار ...

نه منم هستم 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

ما هم همینو میگیم😂

هرچی بشکنه میگیم قضا بلا بود بیخیال فدا سرمون

نه کار بر جدیدم نه قدیم

نکاه کردم دیدم‌همون ظرفه..گفتم این جرا این شکلیه؟؟؟؟وای خداااا..شوهرم بااعتماد بنفس و خوشحال اومد گفت گفتم‌ک‌درستش میکنم🦾🦾🦾

گفتم این‌چرا این ریختیه..امیر چیکارش کردی ظرفمو؟؟؟گفت پینه کردم‌ برات😎..گفتم پینه چیه چیکارکردی چرا زشتش کردی؟؟گفت اولش گفتم یه پیچ گوشتی داغ میکنم میچسبونم اینکم ک مث لاک‌میمونه اب میشه سوراخش بسته میشه..نمیدونستم انقدر نازکه اب شد همش...رفتم سرنوشابه ویداکردم گرفتم روگاز بهش چسبوندم نگو زیادی داغ شده بوده دیدم دوباره ظرفه بیشتر اب شد سوراخش بزرگ تر شد..دوباره یه سر دیکه‌اوذدم ایندفه کمتر داغ کردمبه هزار بدبختی چسبوندم...ولی ببین چسبیده دیکه سوراخ نیست...گفتم یه سوراخ اندازه سرچوب کبریت بوده کردیش دروازه بعدم ظرفمو ببین چقدر زشتش کردی..

عزیزم وقتی اینقد بهش سخت گرفتی اینجوری پنهان کاری میکنه منم اوایل حساس بودم ولی همسرم مث همسر شما مظلوم نیست که جیغ و داد کنم بگه ببخشید من داد بزنم اونم داد میزنه منم روشم رو عوض کردم هربار چیزی رو خراب کرد با زبون خوش مجبورش کردم یکی مث همونو بخره الان خودش عادت کرده یه بار مبل نو رو با هویه سوخت سرماه یه دست نو خرید گذاشت تو خونه اونا رو هم با قیمت کم گذاشت دیوار و فروخت