2777
2789
عنوان

موقعی که ازدواج کردین طلا گرمی چقدر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 64 پست

سال۹۲فکرکنم۹۴هزارتومن

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

من ازدواج نکردم ولی سال ۷۸ که مغازه باز کردم برای طلافروشی از گرمی پنج هزار تومن فروختم

بنظرت یه روز میاد گرمی ۱۰۰ تومان بشه ۱۰۰ میلیون تومان؟؟؟

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سال ۸۹ گدمی ۳۵۵ هزار تومن

اشتباه میکنی زیاد 

سال ۹۵  ۱۲۰ هزار بود 

۸۹ زیر۷۰تومن بود ما خودمون خریدو فروش طلا زیاد میکنیمل خانواده مادریم طلافروشن دقیقا یادمه سال ۹۵ میخاستیم حلقه بخریم بدون اجرت گرمی ۱۲۰ بود 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

اشتباه میکنی زیاد سال ۹۵ ۱۲۰ هزار بود ۸۹ زیر۷۰تومن بود ما خودمون خریدو فروش طلا زیاد میکنیمل خانواد ...

حالا یادم نیست دقیق فقط میدونم با پول خودم حلقه خرید دزددنش

موقعی که میخواستم بخرم ۳ تومن بود خاک تو سرم نخریدم

خب چه میدونستیم به این روز میفتیم خواهر🙂💔

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

باورت نمیشه بگم سال 82 گرمی 7 تومن اینا بود فک کنم خخخ 

من عشق النگو بودم نمیدونم چرا هم بابام برام 6تا النگو خریده بود 8 تا النگو ی سرویس هم موقع عقده محضری و عروسی و اینا برام خریدن  ی گردنی بلند هم با خورده طلاهای سر عقد فامیلا خریدم فک کن ی دستم تا آرنج النگو داشت ...بعدها عکسامو میدیدم از النگو متنفر شدم زده شدم ی جورایی ولی یادش بخیر دونه ای 50 تومن النگو خریدم 

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

سال 88 اون زمان انقدر طلا پایین بود که به مثقال میگفتنمثقالی 120هزار تومن بود

منم سال ۸۸ عقد کردم پولای شوهرم دست برادرشوهرم بود رفتیم بازار با دست و دلبازی تمام یه سرویس ظریف گرفتن برام سه بار پاره شد هی مامانم داد طلاسازی جوش دادن چند ماه قبل عروسیمون مامانم با شوهرم دعوا کرد گفت گفت پول بذار یه سرویس دیگه بخریم چیه این اخه همه جاش جوش خورده است رفتیم یه سرویس چهل گرمی خریدیم باز بهتر بود 

باورت نمیشه بگم سال 82 گرمی 7 تومن اینا بود فک کنم خخخ من عشق النگو بودم نمیدونم چرا هم بابام برام 6 ...

ی دستگاه آپارتمان تو دست چپت یه ویلا تو گردنت لامصبببب بعد زده هم شده بودی😂😂😂😂

موقع عقدمون  500تومن بود

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

اشتباه میکنی زیاد سال ۹۵ ۱۲۰ هزار بود ۸۹ زیر۷۰تومن بود ما خودمون خریدو فروش طلا زیاد میکنیمل خانواد ...

اره منم سال ۹۵ کادوهای پسرم یک تومن شد رفتم یه انگشتر شش گرمی گرفتم