2777
2789
عنوان

موقعی که ازدواج کردین طلا گرمی چقدر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 64 پست

هنوز به مرحله طلا خریدن نرسیدیم،ولی مامانم اون زمان گرون تربن سرویس رو براش گرفته بودن،هیچ جا توی این ۲۰ سال نمونه اش رو پیدا نکردیم اتفاقی دیدیم قیمت گرفتیم گفت ۱ میلیارد و ۲۰۰ مامانم فقط میزد تو سر خودش که چرا فروختمش🫠😂۱۸۰ تومن فروختش مامانم دقیق نمیدونم ۲۳ سال پیش چقدر خریدن براش و گرمی چند بوده

سال 88 اون زمان انقدر طلا پایین بود که به مثقال میگفتن

مثقالی 120هزار تومن بود

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سال ۹۹ گرمی ۹۰۰تومن بود

اکه هییییی

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
په عروس دامادا الان چی بگن

زمان  ما که ۴۰۱بود بازم گرون بود ولی الان میگم خوش به حال اون موقع جهیزیه می‌خریدم اسپرسو ساز رفتم بگیرم فروشنده گفت خانوم کاش صبح میومدی دلار ۲۳تومن بود الان شده ۲۶قیمت جنس رفته بالا 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

من سرویسم شد 15 گرم ، 

2700 

اواخرسال96

نیم سکه 700هزارتومن بود

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

۱۵۰

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ