زری خانم جواب ندادی اشکال نداره من جوابشو میگم
ببین درواقع طلا و دلار گرون نشده و نمیشه این ارزش پول ما هست که روز به روز داره ارزش خودشو از دست میده و از بین میره وگرنه طلا تقریبا همیشه یکسان هست ( انس جهانی) و خیلی کمه کم بالا پایین میشه اونهم این چند سال اخیر و اوضاع جهانی و مصرف بیشتر طلا یکم تغییر کرده رفته بالا وگرنه قبلا همیشه ثابت بوده نهایت ده دلار بالا پایین میشد گفتم در عرض بیست سال دوبرابر شده چیز تعجب آوری نیست طلا همون طلا هست اما داخل ایران اینهمه تفاوت قیمت، شاید حرف من براتون مورد قبول نباشه و باعث خندتون بشه که پرسیدید امکان داره گرمی صد میلیون بشه من گفتم بله بعید نیست که نشه البته به این زودیها نه به مرور زمان شایده ده بیست سال دیگه اونهم بخاطر این میگم که کشور ما از نظر اقتصادی ثبات نداره هر روز همه چی نسبت به روز قبل گرونتر میشه دیگه کاری به علت و دلیلش نداریم چون میره به بحث سیاست کشور و افراد و مدیران کشور ، حالا شما تصور کن با این تورم ، سال به سال افزایش جمعیت ، خشکسالی مشکلات آب و برق و غیره درآمد نداشتن کشور نفت نفروختن
همین نفت پنجاه سال دیگه تموم بشه ایران دیگه چیزی نداره برای فروش و این همه جمعیت و نیروهای مسلح و کارمند دولت و بیمه بازنشتگی از کجا میخوان دیگه حقوق بدن ؟ حالا متوجه شدی بعید نیست که اون قیمتی که شما گفتید بشه من حدودی یه چیزهای گفتم دیگه خودت متوجه شو، تا چندین سال پیش هزار تومن میدادی بهترین رستوران یه پرس چلوکباب و برگ و لقمه و جوجه میخوردی الان هزار تومنی رو زمین باشه هیچکس برنمیداره اصلا هزار تومنی جی میشه هیچی ، الان ده هزار تومنیون شده ده تا تک تومنی یعنی دوتا سکه پنج تومنی قدیم .