2777
2789
عنوان

همسرم گفت میخامت🥹😭😢

| مشاهده متن کامل بحث + 11065 بازدید | 108 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🥲🥲

عزیزززززم حیفه بخدا مهربونی کن یکم بهش نه که از حد بگذره.‌ولی یکم نرم شو باهاش. داره خودشو می‌کشه برات تا توجه و محبت شما رو جلب کنه.

اونم انسانه بالاخره همون‌طور که خانم ها به محبت نیاز دارن آقایون هم نیاز دارن. 

میگن که از محبت خارها گل میشوند......

بعدشم مگه چقدر زنده ایم که این دنیا رو جدی بگیریم یه خانواده هستید با همه بد و خوب ها کنار همید الان محبت نکنید به همدیگه پس کی؟  الان جوونی فکر کن پیر بشید دیگه چی قراره بشه!!! ❤️ وظیفه انسانیم بود بگم بهت. بازم هر جور صلاحه و راحتی 

مشاور به من گفت بعد داغ فرزند بزرگترین درد هست دور از جونحتی سنگین تر از درد فوت پدر و‌مادر و عزیزتم ...

من چی بگم که هربار تو زندگیم خیانت دیدم

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

مشاور به من گفت بعد داغ فرزند بزرگترین درد هست دور از جونحتی سنگین تر از درد فوت پدر و‌مادر و عزیزتم ...

ولی باور کن الکیه من همیشه خدا میگم ای کاش شوهرم خیانت میکرد ولی سرطان نمیگرفت که اینقدر ترس از دست دادنشو نداشتم مخصوصا بخاطر بچه هام

عزیزززززم حیفه بخدا مهربونی کن یکم بهش نه که از حد بگذره.‌ولی یکم نرم شو باهاش. داره خودشو می‌کشه بر ...

درست میگی عزبزم قبول دارم حرفاتون رو 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خیانت یه دردیه که بنظرم اروم نمیشه.یادش کمرنگ میشه ولی دردش نه. وقتی یادش میوفتی دوباره مثل روز اول ...

بله همین طوره 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

وای دقیقا یاد اکیم افتادم منم یادم افتاد اون کلمه که به من میگفته به اونم گفته چنان شیر فاضلاب روش باز کردمممممم.هرچی دهنم دراومد گفتم چ توهینا و تحقیرا ک نکردم . 

الهام جان تو چطور اینجور وقتا مطمئنی خیانت تموم شده و ادامه نمیده ؟

چ تضمینی هست ؟ اون زنه دگ پیام و زنگ نمیده ؟ سوهر زنه چی خبر نداره ؟ چجوری خیالت راحته

وای دقیقا یاد اکیم افتادم منم یادم افتاد اون کلمه که به من میگفته به اونم گفته چنان شیر فاضلاب روش ب ...

عزیزم هیچ تضمینی وجود نداره 

هیچ جوره هم نمیتونی متوجه بشی باز تکرار میکنن یانه چون اینا دیگه خیلی زرنگ میشن تا دوباره سوتی چیزی ندن مگه اینکه از کارو زندگیت بزنی بیفتی دنبالشون ببینی کاری میکنن یا نه که به نظرم این کار خیلی اشتباهه چون قطعا آدم خیانتکار بالاخره یه جایی باز لو میره حتی اگر خیلی هم جوانب کارو بسنجه 

من رمز گوشیشو میدونم اما شاید بیشتر از یکساله سراغ گوشیش نرفتم چون شخصیتم و عزت نفسم اجازه نمیده کنکاش کنم 

فقط چیزی که بهش گفتم اینکه اگر باز تکرار بشه فاتحه من باران و این زندگی رو بخون میدونه حرفم الکی نیست حالا دیگه واگذار کردم به خودش خیلی هم اتفاقا آرامش دارم وقتی پیگیری نمیکنم

عزیزم هیچ تضمینی وجود نداره هیچ جوره هم نمیتونی متوجه بشی باز تکرار میکنن یانه چون اینا دیگه خیلی زر ...

اهوم ولی ادم ارامش نداره اخه اینطوری که همش فکرش میره به اون سمت ک اگ تکرار کنه و دیر متوجه بشمو اون زنا اموالشو بگیرن و این چیزا چی ....منم اتفاقا بااینکه خیلی رابطه سمی بود و منو محدود کرده ولی بازم الحمدولله عزت نفسم انقدری بود ک همونجا زدم درش و رفتم یکسال پیگیرم بود جلو راهم میگرفتو زنگو پیامو التماس و ... اونم ادمی ک خیلی مغرور سرد بود ولی خب ارزش نداشت منم دگ خامش نشدم .... حالا اینارو برا رابطه بعدیم میپرسم 😂 خیلی اینده نگرم چیکارکنم دیگه 😄

ولی الهام جان بعنوان خواهر کوچیک تر میگم سعی کن محبت کلامیتو بهش خیلی بیشتر کنی بزا همیشه بهت نیاز داشته باشه جوری نشه خدایی نکرده ناامید شه کلا 

مرسی که وقت گذاشتی الهام جان ایشالله همیشه خوشبخت و خوشحال باشید درکنارهم 🍒

اومدم بگم از مرد زبون باز خوشم نمیاد چون اکثرا دورو خیانتکار و دروغگو هستن که به وسط تاپیکت رسیدم... ...

شوهر منم زبون باز ،شغلش جوری هست فعلن وقت نکرده خیانت کنه 🫠 هرجا میرم خرید یا معامله طرف زبون باز باشه مغزم میگه این حقه باز فرار کن ،اون سری ب شوهرم گفتم رفتم مغازه طرف مثل تو بود فرار کردم سرمو کلاه نزاره 😺حقایق و قبول دارم 👌ولی مردک موزی حرفاش قشنگ باز گول میخورم 🤭

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
شوهر منم زبون باز ،شغلش جوری هست فعلن وقت نکرده خیانت کنه 🫠 هرجا میرم خرید یا معامله طرف زبون باز ب ...

اره چون زنا با گوش عاشق میشن

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...