2777
2789
عنوان

همسرم گفت میخامت🥹😭😢

| مشاهده متن کامل بحث + 11090 بازدید | 108 پست
چند بار خیانت دیدی شما ؟ اکر اره پس کار خوبی میکنی داری جدا میشیاره من طرفداری همسرمو نمیکنم اصلا ام ...

به دفعات

و هیج وقت هم جبران ناملایمات نکردن 

جدا شدنم هم نه ته تنها خودم نظر چهار تا مشاور خانواده س 

که نزدیک به ببیش از 15 جلسه مراجعه کردم. 

دور از جون همسرتون

شما و ایشان هر دو اصیل هستید و با وقار. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی ممنون از حرفای قشنگت عزیزم درست میگی وافعا

ممنون از نگاه زیبای شما

برای شما و عزیزان شما آرزوی خوشبختی با برکت دارم. 

ان شاء الله حضرت زهرا به زندگی تون نگاه ویژه داشته باشن ❤️

این هم بدون جانم

اگه جایی از خطای همسرت گفتی و تشویقت کردن. برای ادامه رفتارت، بدون قصدشون فقط ضربه زدن به زندگی شماست. 

خدا بخشنده ترین بخشنده هاست، ببخشیم تا بخشیده بشیم. 

زنی ک خیانت ببینه دیگ از ابراز محبت شوهرش خوشحال نمیشه و ذوق نمیکنه حتی احساس بدی هم پیدا میکنه تجرب ...

دقیقا 

من هم تجربه کردم

اما مورد استارتر عزیز، واقعا جز استثنائات هستند و قابل چشم پوشی. 

به دفعاتو هیج وقت هم جبران ناملایمات نکردن جدا شدنم هم نه ته تنها خودم نظر چهار تا مشاور خانواده س ک ...

ای وای چقدر برات ناراحت شدم عزیزم 

ولی برو انشالا خدا از این به بعدشو‌ برات جبران کنه خوشبختی حق هر زنی هست ❤️

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
زنی ک خیانت ببینه دیگ از ابراز محبت شوهرش خوشحال نمیشه و ذوق نمیکنه حتی احساس بدی هم پیدا میکنه تجرب ...

تا یکسال اول اره ولی وقتی مرد به هرحال تکرار نکنه یه مقدار برا آدم کمرنگ میشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
ممنون از نگاه زیبای شمابرای شما و عزیزان شما آرزوی خوشبختی با برکت دارم. ان شاء الله حضرت زهرا به زن ...

ممنونم عزبزم انشالا زندگی خودتم از این پس به بهترین شکل ممکن جلو بره شک ندارم خدا برات یه جا جبران میکنه 

خیانت هیچوقت فراموش نمیشه هیچی بد خیانت مثل قبل نمیشه

با گذشت زمان تکرار نشدنش 

واون مرد جبران کنه تا حد زیادی میشه باز اون زندگی رو ساخت