2777
2789

همیشه فهمیدن و کنکاش در گذشته خوب نیست.. پیشنهاد می کنم اولا به هیچ کسی اعتماد صد نداشته باشید حتی اونی که روش قسم می‌خورید هرگززززز دوما هرگز کنکاش نکنید در گذشته 

من در حال حاضر چیز خاصی ندیدم از همسرم اماااا تمام وجودم شده ترررس خیانت مخصوصا که ناخواسته گذشته ای رو شنیدم که هرگز براش کنجکاو نبودم اما اولین نخ منو تا تهش کشید و ذهنیتم رو تغییر داد و ته دلم رو لرزوند 

من برای این زندگی از تمام وجودم مایه گذاشتم و امیدوارم هرگززززز با چنین چیزی روبه رو نشم که میدونم زندگی برام سخت میشه الانم اگه امیدی دارم به بچمه 

خانما شما چکار کردین وقتی متوجه خیانت همسرتون شدین؟ ادامه دادین یا تمام کردین؟ اصلا اگه ادامه دادین چطور سازگار شدین؟ 

مامان یه آقا پسر گوگولی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه میگن شوهرت ادم درستی نیست

خودمم بهش شک دارم

ولی هنوز بهم ثابت نشده

مامانمم یه روز تو دعوا به شوهرم گفت اگه چیزایی که میدونم ازت به دخترم بگم روت تفم نمیندازه

زندگی را دوست دارم.. مـــادرم را بیشتر❤❤❤

بخاطر بچه ادامه دادم ولی بعد از گذشت چندین سال عذاب میکشم ودیگه بهش اعتماد ندارم همش تبدیل شد به شک وتردید خاک توسرم😅

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

توی رابطه ایم

دیدم البته عاشقانه نبود دوستانه بود ولی همونکه من ازش بی خبر بودم ینی خیانت

بخشیدمش بخاطر اینکه خیلی پشیمون شد و التماس کردو هرکاری کرد که ببخشمش ولی دیگه شد آخرین فرصتش

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

بخاطر بچه ادامه دادم ولی بعد از گذشت چندین سال عذاب میکشم ودیگه بهش اعتماد ندارم همش تبدیل شد به شک ...

تو که مقصر نیستی 

مردا همش بهت انگ شکاکی میزنن که از بحث فرار کنن و عذاب وجدان خودشون کم کنن

مامان یه آقا پسر گوگولی

ب هرچی فک کنی سرت میاد

وقتی چیزی ازش ندیدی لازم نیس انقد خودتو اذیت کنی و اوقاتتو تلخ کنی تهش مریض میشی

بعدم خیانت درسته سخته ولی ادمو ک نمی کشه نهایتا جدا میشی 

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

بنظرم خیانت شوهرو همیشه باید بخشید چون نبخشیدن چیو درست می‌کنه؟زندگیو به کام خودتون تلخ کنید؟ خدایی نکرده جدا شید؟ آواره و بی پول دید جامعه هم بهتون بدم باشه؟

بیخیال بزنید به ندیدن و نشنیدن فقط ابدا نزارید بفهمند فهمیدیم که پرو میشن

ادامه دادم چون من یه مادرم اولویت اول بچه هام بود میدونم الان نیگین اون بچه بزرگ بشه نمیاد ازت تشکر بکنه اما خب من دلشو نداشتم که برم به هر حال مادرم دیگه💔💔 فراموش نمیشه من گدشت نکردم تو خودم ریختم مثل یه بقچه ی قدیمی و کهنه گاهی از صندوقچه دلم بیرون میارم بازش میکنم زخمام رو نوازش میکنم باز برمیگردونم سرجاش اینروزا ۳ساله داره تکرار میشه تا کحا !!؟؟نمیدونم ،،

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

سالهای زیادی بعدش ادامه دادم تا انقدر قوی بشم که بتونم ترکش کنم و تموم شد

من میمرم 😔 نه که بهش وابسته باشم نه چون بعدش به آدمای اطرافم نمیتونم اعتماد کنم و ترسو میشم مث آلان با فهمیدن گذشتش

مامان یه آقا پسر گوگولی