2777
2789
عنوان

خانمایی که در حد چت از همسرتون خیانت دیدین بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 2045 بازدید | 120 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکاک نشدی؟

تا دلت بخاد واینکه باهاش بدرفتاری میکردم یه حور تلافی میکردم اون واقعا داشت جبران میکرد ولی من هرچی ازدهنم درمیومد موقع عصبانیت میگفتم خلاصه دیدم زندکیم داره نابود میشه عوض شدم 

این خلا رو از طریق بچت پر کن

میشه برام دعا کنی یه خونه از خودم هر چند کوچیک بتونم بخرم؟ 

اون وقت میرم همیشه از خونه شوهرم

حس. میکنم سربارشم، به زور نگهم داشته

زندگی را دوست دارم.. مـــادرم را بیشتر❤❤❤

من تو لپ تاپ شوهرم عکس دوتایی ازش با با یه زن بیوه دیدم ... تو سطل زباله لپ تاپ هم ویس س ک .... دیدم .... حالم خیلی بد ...

دعوای بدی راه انداختم عکسا رو برداشتم ریختم تو گوشیم .خیلی موجهه تو خانوده خودش پسر بزرگه . گفتم جدا میشم بهمه میگم تو چقدر کثیفی  عکستو برای فلانی و فلانی میفرستم ....

اومد افتاد به پام ،پام و بوس کرد گفت بخدا ماله دو سال قبل از تو هستش ....از این به بعد هرچی تو بگی همون میشه هر چی تو بخوای همون میشه ...

خلاصه بخشیدم تا مدتها باهاش درگیر بودم ،ازش بدم میومد  کاملا می‌فهمید چقدر ازش بدم میاد ....بعد از این ماجرا خیلی غالب شدم روش .سر موضوع کوچیک دعوا میکردم تشر میزدم بهش ...الان بعد پج سال زندگی این عادت مونده روم ،و کوتاه اومدن هم مونده روی همسرم.....

یا فاطمه زهرا#

منم دیدم وحشتناکه  ولی موندم   چون اشتباه از هردو طرف بود بهش فرصت دادم  دو تا بچه داشتم و خودم که آدم ضعیفی بودم قوی تر کردم درس خوندم و درآمد کسب کردم واسه خودم زمین و ماشین خریدم و یک زن قوی شدم  الان زندگی خوبی دارم 

باید بخشید ولی محتاط بود