2777
2789
عنوان

اصلا حس مادری ندارم و بچه نمیخوام ایا مشکله

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 54 پست
نه چه مشکلی مگه قراره هر ازدواجی به زایشگاه رفتن ختم بشه . وقتی دوست نداری چیزی رو هیچ اجباری وجود ن ...

اما خیلی ها اینو قبول ندارند و میگن پس چرا ازدواج کردی 

عصبی میشم دلسوزی میکننهمش میگن واست دعا میکنیم😐😐😐😐اخه خودم نمیخوام چراباور نمی کنن

وای همین بلا رو هم سر  من اوردن خدا لعنتشون کنه صد باررررررر

برای سلامتی نی نی تو دلی م صلوات میفرستی؟🤩❤♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه میگفتم اول دو تایی حالشو ببریم بعد از چند سال بچه بیاریم.و همین کارو کردم.اما الان میگم اشتباه کردم.کاش تو سن پایین تر بچه میاوردم.هم خودم هم شوهرم فاصله سنی کمی با بچه داشتیم.هم جون دار تر بودم هم تو اوج جوانی بچه ام ی مادر جوان و سر حال بودم.

بازم این دیدگاه من هست.اگر واقعا روحیه اتون پذیرش ی فرزند رو نداره نیارید و ب اون بچه خیانت نکنید.چون بچه غقط زاییدن نیست محبت میخواد توجه میخواد و از همه مهم تر صبووووووووری میخواد بی خوابی میخواد و عشق و علاقه میخواد.اینا چیزی نیست ک زوری و ب اجبار انجام و رفع وطیفخ انجام داد باید با جون دل انجام بدی و لذت ببری.

و اینکه الان میگم اگر عقل الانو داشتم و همسرم پایه بود هیچ وقت بچه نمیاوردم چون مسئولیتش بسیار سنگینه و ب عنوان مادر همیشه ذهنم درگیره ک همه جوره چ الان چ اینده بتونم تامینش کنم ساپورت کنم.و این کمی سخت هست و مثل این میمونه قلبت همیشه بیرون از بدنت میزنه و بیشتر باید مواظب باشی.اما هستن خیلیا بی تفاوت هستن اما من نمیتونم.

میشه نظرتو بگی؟

فکراتو بکن ببین اگه تا آخر عمر نمی‌خوای بدون بچه باشی بهتره قبل سی بیاری 

چون بعد سی حوصله آن نمی‌کشه بچه بزرگ کنی حداقل بیست و هفت هشت یه دونه بیار تا سیو پنج سالگیش از ابو گل دربیاد راحت بشی بدون بچه زندگی یه مدت خوبه بعدا کسل کننده میشه بچه آوردن هم بعد سیو سه چهار به بعد واقعا سخته چون اون جوانی و نشاط  رو آدم ندارن 

البته هرکسی برای زندگی خودش مختاره

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

اون عقل و شعورش در همون حده و معنا و مفهوم ازدواج رو فقط جفت گیری میبینه نه چیز دیگه. ازدواج دستاورد های مختلفی داره، ادم خودش رو تو رابطه بهتر میشناسه و بهتر رشد میکنه و نیاز های عاطفی و تعلق خاطر و جنسیش رفع میشه. هم صحبت و دوست همیشگی داری. اینارو نمیبینن 

مشکل تو اینه‌ که طرز فکر و دیدگاه و حرف مردم برات مهمه نه چیزی که خودت میخوای و این خیلی اشتباهه چون مردم تو زندگی شخصی تو نیستن تو سختی و خوشی زندگیت نه قراره باری از رو دوشت وردارن‌ نه باهات شاد بشن پس چرا خودت رو به خاطر دیگران اذیت کنی و جوری که میخوای تصمیم نگیری 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

اگه کلا بچه نمی خواین و شوهرت هم با شما هم نظره که حسابش جداس ولی اگه میخوای بعدا بیاری و زندگیتون هم ثبات داره و نرماله باید یه سری چیزا رو در نظر بگیری ، مثلا فاصله سنی بین پدر و مادر و بچه . هم توی سن بالاتر حوصله آدم کمتره ، هم اختلاف سنی باعث میشه درکتون نسبت به هم کمتر باشه ، هم اینکه هر یه سالی که دیرتر بچه بیاری یعنی یه سال اون بچه فرصتش کمتره برای داشتن پدر و مادرش . مثال بزنم برات یه بازیگری بود ، زیبا بروفه ،  بعد ۲۰ سال چند وقت پیش بچه دار شد ، به یه سال نکشیده دور از جون همه شوهرش فوت کرد ، خوب اون بچه اصلا درکی از پدرش نداره دیگه ، کلا فرصتی نداشته برای دیدن پدرش یا کنارش بودن یا خاطره داشتن باهاش ولی مثلا اگه به جای ۲۰ سال ، بعد ۵ سال بچه دار میشدن ، اون بچه ۱۵ سال کنار پدرش زندگی کرده بود و این خیلی مهمه به نظرم . حالا بحث سن نیستا چون آدما هر چقدر هم بزرگ بشن بازم بودن پدر و مادر دلگرمی و پشتوانه هست براشون مخصوصا اگه پدر و مادر خوبی باشن که ان شاالله شما و همسرت باشین 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
مشکل تو اینه‌ که طرز فکر و دیدگاه و حرف مردم برات مهمه نه چیزی که خودت میخوای و این خیلی اشتباهه چون ...

دقیقا خیلی اشتباهه یک مادر دهن بین باشه . مثل مادرای ما که انگاری مسابقه میدادن بخاطر چشم و هم چشمی بچه میاوردن خونرو پر کردن دریغ از یکم دانش مادری کردن

اگه کلا بچه نمی خواین و شوهرت هم با شما هم نظره که حسابش جداس ولی اگه میخوای بعدا بیاری و زندگیتون ه ...

حرف مردم برام مهم نیست اما ازار دهنده هست اگه برام مهم بود که الان بچه اورده بودم

این حس مادر شدن و پدر شدن غریزه است باید این غریزه رو کنترل کنی. من بخام شوهرم چی

من که هیچوقت همچین غریزه‌ای در خودم حس نکردم و هرگز بچه دار نمیشم چون اصلا علاقه‌ای به بچه ندارم و برای من بچه دار شدن حتی اولویت آخر زندگیمم‌ نیست 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

حرف مردم برام مهم نیست اما ازار دهنده هست اگه برام مهم بود که الان بچه اورده بودم

مگه من درباره حرف مردم چیزی گفتم ؟ 

اتفاقا همه حرف من خودتون هستین ، وقتی شما یه تصمیمی میگیری ، مخصوصا که پای زندگی یکی دیگه وسط باشه خوب منطقیش اینه که همه جوانب رو در نظر بگیری . اینکه کی و چه جوری انجامش بدی که در حالی که برای شما خیلی سخت نباشه به نفع اون بچه هم باشه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم