2777
2789
عنوان

اصلا حس مادری ندارم و بچه نمیخوام ایا مشکله

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 54 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وووااای‌۱۷ سالگی چرا پشیمونی

چون از خودگذشتگی زیاد داره من خیلی خودخواهم دوس دارم فقط خودم باشم و شوهرم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

چرا بعد ۳۰ اشتباهه

چون برای هر چیزی یه دوره یک طلایی وجود داره 

بالای ۳۰ مشکلی نیست ولی سن کمتر باشه بهتره 

یه موضوع دیگه اینه که بارداری قابل پیش بینی نیست شاید بار اول باردار شدی شاید چند سال زمان ببره برای همین  مراقب فاصله سنی با بچه باش 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

هیچ ایرادی نداره مثل خیلیا که عاشق بچه هستن برعکس کسی هستن که زندگی بدون بچه رو ترجیه میدن و انتخابش ...

عصبی میشم دلسوزی میکنن

همش میگن واست دعا میکنیم😐😐😐😐اخه خودم نمیخوام چرا

باور نمی کنن 

اوردی راحت شدی از اب و گل هم درومده، من موندم با این حوصلم چجوری میخام بچه بزرگ کنم😆

نه والا تازه شروع شده برای من تا بچن عاقلن همه ازشون تعریف میکنن ولی بزرگ میشن گند میخوره تو شخصیتشون

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

نه چه مشکلی مگه قراره هر ازدواجی به زایشگاه رفتن ختم بشه . وقتی دوست نداری چیزی رو هیچ اجباری وجود نداره که چون بقیه اون کار میکنن‌ تو هم انجام بدی 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

منی که تو سن توام و بچه بزرگم کلاس اوله🙃تازه فهمیدم که طرز تفکرم مثل توعه

چیزی برای ناراحتی وجود نداره اینا همش به خاطر تلقینه و فضای مسموم نینی سایت 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

وقتی تو این حس بچه میاری بعدش افسردگی میاد سراغت...خودت و زندگیت بسنجید ..تو قراره مادر بشی ن اطرافی ...

خدا نگذره از ادمای دخالت گر وقتی کسی نمیخاد بالاجبار میاره.

برای سلامتی نی نی تو دلی م صلوات میفرستی؟🤩❤♥️
چرا بعد ۳۰ اشتباهه

فعلا تفریحتو بکن.هنوز فرصت داری.

اینایی که واست نسخه ی بارداری می پیچن ؛ بعدا که کمک بخوای! خودشونو میکشن کنار.

تا زمانی که تمایلی به مادر شدن نداری! بچه نیار.

چون بچه خیلی دردسر و گرفتاری داره.اعصاب قوی هم میخواد.

هیچ ایرادی نداره مثل خیلیا که عاشق بچه هستن برعکس کسی هستن که زندگی بدون بچه رو ترجیه میدن و انتخابش ...

😂😂😂خیلی بامزه گفتی آخرشو

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵