2777
2789
عنوان

اصلا حس مادری ندارم و بچه نمیخوام ایا مشکله

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 54 پست
دقیقا خیلی اشتباهه یک مادر دهن بین باشه . مثل مادرای ما که انگاری مسابقه میدادن بخاطر چشم و هم چشمی ...

قدیمی‌ها اینطور بودن، اکثرا که نه بهتره بگیم همه مادربزرگا ... اگر نگاه کنی یه خانواده قدیمی رو اکثر عموزاده‌ها و خاله زادهها و ... همسن و سالن‌ چون همش در حال مسابقه کی بیشتر بچه میاره با خواهر و جاری و خواهر شوهر و ... بودن 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که هیچوقت همچین غریزه‌ای در خودم حس نکردم و هرگز بچه دار نمیشم چون اصلا علاقه‌ای به بچه ندارم و ب ...

چند سالته ؟ ازدواج کردی؟ 

والا منم تا این سن نداشتم ، اما الان یک مقدار دارم اما میترسم هم از بودنش هم نبودنش

چند سالته ؟ ازدواج کردی؟ والا منم تا این سن نداشتم ، اما الان یک مقدار دارم اما میترسم هم از بودنش ه ...

متاهلم ... من موقع خواستگاری همون جلسه اول به شوهرم گفتم من مخالف بچه دار شدن هستم و بعداً بچه نمی‌خوام

گفتم همون اول بگم که اگر هم نظر نیست باهام بیشتر از این ادامه پیدا نکنه ، نمی‌خواستم یهو تو زندگی مشترک اینو بگم و به مشکل بخوریم که خب همسرم هم با من موافق بود و هردو تصمیم گرفتیم کلا بچه دار نشیم‌

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

متاهلم ... من موقع خواستگاری همون جلسه اول به شوهرم گفتم من مخالف بچه دار شدن هستم و بعداً بچه نمی‌خ ...

چه خوب تکلیفت مشخصه با خودت.کاش تکلیف منم مشخص بود .  من بچه میخام ولی ۳۵ به بعد نه الان. یعنی همیشع فک میکنم یه پسر گوگولی ورژن کوچولوی شوهرم داشته باشم بامزس😆 

دقیقا خواهر برادرای من دقیقا همسن و سال فامیل هستیم با چند ماه اختلاف

من از اون نسلم‌ که مد شده بود زن و شوهرا‌ بچه یکی میاوردن‌ یا بعضیا نهایتش دو یا سه تا میاوردن‌ تازه همونا رو هم با کلی وسواس و اختلاف سنی زیاد 

چه خوب تکلیفت مشخصه با خودت.کاش تکلیف منم مشخص بود . من بچه میخام ولی ۳۵ به بعد نه الان. یعنی همیشع ...

35 سال به بالا خطرناکه کلا ریسکش از لحاظ سلامتی بالاست 

بچه خوبه شیرینی دارع وجودش واقعا لاازمه ب نظر من زندگی بی بچه خیلی تکراریع اماااا خب بازم میگم اگ‌واقعا نمیتونید از لحاظ اعصاب آرامش و کلا جسمی روحی و مالی نیارین

چون بچه ب شدت اعصاب میخواد و آرامش و خب پول ک اونم خدا میرسونه