دقیقا خیلی اشتباهه یک مادر دهن بین باشه . مثل مادرای ما که انگاری مسابقه میدادن بخاطر چشم و هم چشمی ...
قدیمیها اینطور بودن، اکثرا که نه بهتره بگیم همه مادربزرگا ... اگر نگاه کنی یه خانواده قدیمی رو اکثر عموزادهها و خاله زادهها و ... همسن و سالن چون همش در حال مسابقه کی بیشتر بچه میاره با خواهر و جاری و خواهر شوهر و ... بودن
مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵
چند سالته ؟ ازدواج کردی؟ والا منم تا این سن نداشتم ، اما الان یک مقدار دارم اما میترسم هم از بودنش ه ...
متاهلم ... من موقع خواستگاری همون جلسه اول به شوهرم گفتم من مخالف بچه دار شدن هستم و بعداً بچه نمیخوام
گفتم همون اول بگم که اگر هم نظر نیست باهام بیشتر از این ادامه پیدا نکنه ، نمیخواستم یهو تو زندگی مشترک اینو بگم و به مشکل بخوریم که خب همسرم هم با من موافق بود و هردو تصمیم گرفتیم کلا بچه دار نشیم
مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵
متاهلم ... من موقع خواستگاری همون جلسه اول به شوهرم گفتم من مخالف بچه دار شدن هستم و بعداً بچه نمیخ ...
چه خوب تکلیفت مشخصه با خودت.کاش تکلیف منم مشخص بود . من بچه میخام ولی ۳۵ به بعد نه الان. یعنی همیشع فک میکنم یه پسر گوگولی ورژن کوچولوی شوهرم داشته باشم بامزس😆
بچه خوبه شیرینی دارع وجودش واقعا لاازمه ب نظر من زندگی بی بچه خیلی تکراریع اماااا خب بازم میگم اگواقعا نمیتونید از لحاظ اعصاب آرامش و کلا جسمی روحی و مالی نیارین
چون بچه ب شدت اعصاب میخواد و آرامش و خب پول ک اونم خدا میرسونه