2777
2789

ولی باز هم ناراحتم

دو سه تا بشقاب بوده و یکی دو تا جا غذایی 

چرب نبود ظرف  ها

کلا دلم نمی خواد کارهای خونه را انجام بده

سه نفریم  نظرم اینه من و شوهرم انجام بدیم  دیگه

شوهرم یک مدت است خیلی داره از کارهای خونه در میره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من از هشت سالگیم ظرف میشستم

از ده سالگیم غذا میپختم با اینکه مامانم میگفت نکن ولی خودم علاقه داشتم

الانم کارهای خونه رو به بهترین نحو ممکن انجام میدم

اگه الان کار نکنه بعدا براش بد میشه

بزارازالان کمک کردن رویادبگیره بعدها به حرفم میرسی من خواهرم 24سالشه مامانم وبابام نمیزاشتن کارکنه الان دست به سیاه وسفید نمیزنه مامانم واقعا خسته شده

زندگے واقعا بسیار ساده است !از هر دست بدهیم ،از همان دست می‌گیریم !هرطوری ڪه درباره‌ے خود بیندیشیم ،برایمان به واقعیت مبدل می‌شود .من معتقدم ڪه هرڪسے از جمله من ،مسئول همه اتفاقات خوب و یا بد در زندگیش است …! 
مسئولیت پذیر میشه دخترتازش تشکر کن کیف میکنهماشالا یزرگ شده یاد بگیره دانشگاهی خوابگاهی بره از پس خو ...

اتفاقا همیشه میگم   دوران دانشجویی نیاز میشه چند تا غذای ساده را بلد بود

بزارازالان کمک کردن رویادبگیره بعدها به حرفم میرسی من خواهرم 24سالشه مامانم وبابام نمیزاشتن کارکنه ا ...

من یکسال از خواهرتون بزرگم وضع منم مثل خواهرتونه با این تفاوت که من چون دوتا خواهر بزرگتر ازز خودم داشتم نیازی به کار کردن من نبود من الان یک دختر بی مسئولیتی هستم ک نه آشپزی بلده نه حوصله خونه تمیز کردن یعنی از کار خونه متنفرمااااا

خودم از این وضعم ناراعتم ولی اصلا دست خودم نیست عادت ب کار ندارم

نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏

من یکسال از خواهرتون بزرگم وضع منم مثل خواهرتونه با این تفاوت که من چون دوتا خواهر بزرگتر ازز خودم د ...

درکت میکنم ولی مسئولیت پذیری ازکودکی شکل میگیره منم دارم ازالان رودخترم کارمیکنم وحداقل جمع کردن وسایل خودشوبه عهده اش میزارم 

زندگے واقعا بسیار ساده است !از هر دست بدهیم ،از همان دست می‌گیریم !هرطوری ڪه درباره‌ے خود بیندیشیم ،برایمان به واقعیت مبدل می‌شود .من معتقدم ڪه هرڪسے از جمله من ،مسئول همه اتفاقات خوب و یا بد در زندگیش است …! 
درکت میکنم ولی مسئولیت پذیری ازکودکی شکل میگیره منم دارم ازالان رودخترم کارمیکنم وحداقل جمع کردن وسا ...

منم حتما همینکار و میکنم البته اگه کسی منو با این وضع بگیره😂

نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏

منم حتما همینکار و میکنم البته اگه کسی منو با این وضع بگیره😂

ای جانم انشاءالله خوشبخت بشی عزیزم یکم اولش سخته ولی سعی کن از کارهای شخصیت شروع کنی تاعادتت بشه باموزیک کارکن لذت بخشه