2777
2789

آره عید کل قوم شوهر همین تعداد نفرات تقریبا یه ناهار فقط مرغ محلی شکم پر درست کردم...کل خرجم شد318تومن...با همه چیا مثلا میوه شیرینی...آجیل...فقط25آجیل بود...بدون آجیل همون300میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ خبره مگه ١٠٠ مدل ميوه ميخواد بدع

به خدا هر وقت همسر من میگیره نزدیک ۲۰۰ در میاد 

هفته ی پیش مهمون داشتم ۱۸ نفر

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

آره چرا نشه؟؟

زرشک پلوبامرغ وسوپ

ژله و سالادو اینا میوه هم موزو پرتقال خیلی هم عالی

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁
آره عید کل قوم شوهر همین تعداد نفرات تقریبا یه ناهار فقط مرغ محلی شکم پر درست کردم...کل خرجم شد318تو ...

آجیل ۲۵ هزار تومن

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
نه دیگه مجبور نیست که چندنوع میوه گرون بخره

اگه بخواد دو سه رقم بگییر خوب کم میشه