2777
2789
میوه پرتغال و سیب و کیوی یاموز شاید بخرم خیلی ایرادگیرن طایفه شوهرم

ایرادلگیرن مگه مهمه قرارنیست خرج اضافی کنی بخاطراینکه حرف درنیارن بنظرم کسی که میره خونه یکی میخوره میادمیگه بدبوده ال بوده خ بی چشم وروئه

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍
بله عزیزم هفته ی پیش نزدیک ۲۰۰ تومن پول میوه دادیم برای ۱۸ نفر

خوب بستگی داره از کجا بخری میوه من لواسون زندگی میکنم سیب اینجا کیلویی ۵ تومن باشه از میدون تهران میشه همونو خرید ۳تومن بستگی به جاشم داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مهم نیست  بعد خییلی ها دوس ندارن میوه ی پوست کنده بخورن پوست نکنده باشه بهتره   من خ ...

خوب به نظر من مهم نیست،اتفاقا من خیلی با میل و رغبت میخورم!

تا حالا چندین بار مهمونی جاهای فوق لاکچری بودم که پذیرایی میوشون، میوه پوست کنده تو سیخ چوبی بوده،بسیار شیک و خوشگل....

خوب بستگی داره از کجا بخری میوه من لواسون زندگی میکنم سیب اینجا کیلویی ۵ تومن باشه از میدون تهران می ...

ما ستارخان هستیم 

از میوه فروشی میگییریم

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
خوب به نظر من مهم نیست،اتفاقا من خیلی با میل و رغبت میخورم! تا حالا چندین بار مهمونی جاهای فوق لاکچ ...

برای دسر و کنار تزیین میوه بله اونم فقط 

توت فرنگی و آناناس و انگور . تمشک . تو این سبک ها . ولی نه سیب و پرتقال و خیار و چیزای دیگه من که حالم بد میشه 

کلش و بخواد پوست بکنه فکر نکنم جالب باشه

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
خوب کلا تره بار ارزونتره استارتر اگه از تره بار بگیره ارزونتر میشه براش

بله 

البته بعضی از میوه فروشی ها هم هستن بالاشون نوشته تره بار . البته فقط نوشته از همه جا گرون تر  هم میدن . 

بعد تره بار در هم زیاد داره

۱۵۰۰

بله عزیزم 

به خداا هر وقت مهمونی میدییم تا چند وقت عذاب وجدان دارم بیچاره همسرم دلم براش میسوزه 

چه خبره  خیلی  واجبه

چی کار کنم دیگه وقتی میریم میخورییم باید پس بدییم دیگه

خدایی من خودم تو مهمونیا اصلا وقت نمیشه که میوه بخورم     ولی خب مدل تدارک دیدنم برای مهم ...

حساب کتاب نمیکنم که کی چقدر میخوره

اگه مهمونم ازونا باشه که خیلی رودربایستی باهاش دارم میوه بیشتری میخرم. ولی برای مهمونی خواهر برادرهای خودم و شوهرم ترجیح میدم همه چیز به اندازه باشه.. البته اینم هست که خانواده ها مثل هم نیستن مثلا فامیلای من هیچوقت یدونه یا نهایتش دوتا میوه بیشتر نمیخورن.. 

اگه بخوام از هر نوع میوه بیشتر از تعداد مهمون هام بخرم با معضل بزرگی به اسم نداشتن جا در یخچال هم مواجه میشم.. خراب شدن میوه هایی که خیلی بیشتر از مصرف خودمون  هست هم معضل دوم 

من دست و دلبازی رو توی باز بودن در خونم به روی فامیلم میدونم نه هدر دادن غذا و میوه اضافی

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم