2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیه سبزیش من بسکه کلم دوست دارم با قرمز هم درست میکنم

من شوهرم نمیخوره منتظرم یه روز نباشه درست کنم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ببخشید اما اجازه بده بگم عیییی اخه با کلم قرمز؟    

مژبوره میفهمی مژبور😧

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بلد نیستم فقط شنیدم بعضی هاشو خوردم

خورش ماست اصفهان

اش دوغ اردبیل

کباب اذربایجان

خورش هویج تبریز

شله مشهد

خورش خلال کرمانشاه

ماهی دودی و میرزاقاسمی و باقلاقاتوق شمالی

فلافل و قلیه جنوب

فک کنم اینا همش خوشمزست

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
چرا ...شله چیه پس خیلی تعریفش رو شنیدم

مواد لازم شله مشهدی
گوشت سردست :3 کیلوگرم
برنج :250 گرم
لوبیا چیتی :250 گرم
ماش :1/4 پیمانه
نخود :500 گرم
لوبیا قرمز :250 گرم
بلغور :750 گرم
پیاز :500 گرم
نمک :به میزان لازم
فلفل :به میزان لازم
دارچین :20 گرم

روش تهیه

گوشت و خردشده را همراه با نمک و و 2 لیتر آب میگذایم تا به خوبی بپزد ، و سپس آن را ریش ریش میکنیم .

حبوبات را از قبل خیس کرده و میگذاریم تا نیم پز شود ، سپس بلغور را به آن اضافه میکنیم و بعد از چند جوش برنج را اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا ته نگیرد .

بعد از پخت ، گوشت و ادویه ها را اضافه کرده و بر روی حرارت ملایم مرتب هم میزنیم ( چمبه ) تا کشدار شود و بعد حرارت را کم کرده و میگذاریم تا دم بکشد .

در تهیه شله مشهدی خوشمزه و مخصوص از دنبه گوسفندی نیز استفاده میشود ، شما میتوانید در کنار گوشت ( در صورت کم بودن دنبه آن ) از مقداری دنبه چرخ کرده نیز استفاده نمایید .

طعم شله مشهدی معمولا مقداری تند و تیز میباشد ، به همین خاطر از فلفل بیشتر ، زنجبیل و جوز هندی نیز استفاده میشود .

دستور خورشت خلال

گوشت ریز شده نه مثل خورشت های معمولی باید ریز باشه 

خلال بادام زمینی 

زرشک سیاه 

لیمو عمانی 

اول پیاز رو رنده میکنی و همراه روغن یه مقدار تفت میدی بعد گوشت های ریز شده رو میریزی داخلش و تفت میدی یه مقدار زردچوبه میریزی و خلال بادامی که از قبل گذاشتی خیس خورده رو میریزی داخل گوشت و یه مقدار تفت میدی بعد آب میریزی و میزاری گوشت و خلالت بپزه وقتی گوشت نیم پز شد رب گوجه فرنگی و لیمو عمانی و نمک اضافه میکنی میزاری کاملاً جا بیفته در نهایت برای دو سه دقیقه آخر زرشک سیاه رو که اونم چند بار داخل آب گذاشتی و چند بار آبش رو عوض کردی ( به خاطر اینکه زرشک سیاه یه مقدار رنگ تیره داره باید چند بار آبش عوض بشه که داخل خورشتت رنگ پس نده) رو میریزی داخل خورشتت چند جوش که بزنه آماده اس و با برنج میخوری