خیلی شنیدم که خوشمزس یه بار خودم درست کردم بدمزه بود.تاحالا بیرونم نخوردم.دوست دارم یه بار امتحان کن ...
نخود رو سه روز قبل خیس میدم هرچن ساعت یه بار هم ابش رو عوض میکنم بعد چرخش میکنم از اون ور هم پیاز رنده شده و سیر رو با ادویه مخصوص فلافل قاطی میکنم با یه قاشق ارد میریزم روی نخود گوجه هم رنده میکنم روش بچه هام دوس دارن جعفری بریزم توش میریزم میزارم ی روز تویخچال خوببب مزه دارشه بعد تو روغن فراووون با دستگاه مخصوصش سرخ میکنم خیلی هم خوشمزه میشه،،،در جواب آفاتون هم بگو (این تن بمیره دوست دارم برام بگیر )این شگرده منه وقتی دوس دارم بخورم ولی شوهرم قبول نمیکنه 😂😂
براي اصفهانِ؟ خيلي سختِ فكر كنم چند مرتبه فيلم آموزشيش و ديدم ياد نگرفتم
نمیدونم اصفهان هست یا نه ولی راحته ال جنوبه .گوشت و تیکه تقریبا بزرگ میکنی از شب قبل تو پیاز رنده شده و سیر و زنجبیل و دارچین و فلفل سیاه و زیره پودر لیمو و نمک و زردچوبه میخوابونی برا نهار که برنج و ابکش کردی ته قابلمه ات گوشت میریزی با سیب زمینی حلقه ای و نخود و کشمش بعد برنج و میریزی روش تا دم بکشه رو برنج هم اگه خواستی یه ذره گلاب بریز.
من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک الْمُشْتَکى، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى اَدْرِکنى اَدْرِکنى، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
کلمشو با گوشت و پیاز سرخ میکنی ادویه میزنی و قاطی برنج میکنی؟
اول کلم رو خلال میکنم و خوب سرخش میکنم. بعد گوشت چرخی رو با پیاز رنده شده و یه حبه سیر کوچولو و آرد نخودچی و فلفل سیاه و قرمز و نمک و زدچوبه قاطی میکنم و خوب ورز میدم البته بعضی ها تخم مرغ هم میزنن که قلقلی ها اصلا باز نشن. بعد که حساب ورزش دادم شروع میکنم به درست کردن گوشت قلقلی کوچولو. بعد سرخشون میکنم وقتی سرخ شد کلم هم بهش تو ماهیتابه اضاف میکنم و بعد روشون ریحون و ترخون خشک میریزم بعدم بسته به ذائقه آبغوره اضاف میکنم. برنجم هم داخل آب درحال جوشش یه مقدار خیلی کم زردچوبه میریزم خیلی خیلی کم بعد که خواستم آب کشی کنم روش شوید میریزم. میریزم داخل قابلمه و مواد رو میذارم وسطش. اخرشم زعفرون دم میکنم میریزم رو سرش.