نخود رو سه روز قبل خیس میدم هرچن ساعت یه بار هم ابش رو عوض میکنم بعد چرخش میکنم از اون ور هم پیاز رنده شده و سیر رو با ادویه مخصوص فلافل قاطی میکنم با یه قاشق ارد میریزم روی نخود گوجه هم رنده میکنم روش بچه هام دوس دارن جعفری بریزم توش میریزم میزارم ی روز تویخچال خوببب مزه دارشه بعد تو روغن فراووون با دستگاه مخصوصش سرخ میکنم خیلی هم خوشمزه میشه،،،در جواب آفاتون هم بگو (این تن بمیره دوست دارم برام بگیر )این شگرده منه وقتی دوس دارم بخورم ولی شوهرم قبول نمیکنه 😂😂