2777
2789

سالهاست حقوق زنان نادیده گرفته شده 

الان مهریه هم حذف شده به جهنم اصلا مهریه هم اونقد به درد نمی‌خورد 

باید یه کارزار راه بندازیم برای برقراری حقوق مساوی و تقسیم مساوی اموال بعد از طلاق دقیقا مثل اروپا 

میدونم جواب نمیده اما میخوام این کارزار بره بالا میخوام یه کاری کرده باشیم

اگر موافق باشید یه نفر یا خودم کارزار درست میکنم

اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی اخلاقی و رفتاری مستر دارسی هستم😼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا حالا ندیدم کارزار ها مورد توجه قرار بگیرن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

موافقم . قبلا هم گفتم اگه کسی خواست کارزار بزنه من یه قسمتی از متنشو آماده کردم از قبل 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

حق طلاق و حق حضانت. حق مسکن و حق تحصیل و حق کار و حق خروج از کشور و حق ولایت بر فرزند و حذف اجازه ازدواج مجدد چ دایم چ موقت برا مرد و اجازه قتل مرد در صورت دیدن خیانتش همونطور که قانون این حق رو به شوهر داده و حذف حق کشتن فرزند توسط پدر و ارث برابر و ارزش شهادت برابر و دیه برابر و خیییییلی چیزای دیگه 

انقدر دخترای ایرانی در دسترس و راحتن، که اگه این کارزار قانون بشه، دیگه هیچ مردی تن به ازدواج نمیده

من میدونم هر چی میخوریم از همجنسمونه 

ولی چه میشه کرد

اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی اخلاقی و رفتاری مستر دارسی هستم😼

گفته هر چی تو سکه بگیری مهم نیست ۱۴ سکه تقدیمت میکنن

اونم کسی تقدیم نمی کنه . وقتی هیچ ضمانت اجرایی نداره و کلا هیچ مجازاتی نداره ندادنش 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )