2777
2789
عنوان

خانوما جدا باید یه کارزار راه بندازیم

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونم کسی تقدیم نمی کنه . وقتی هیچ ضمانت اجرایی نداره و کلا هیچ مجازاتی نداره ندادنش

اره مهریه اکثر زن ها می‌بخشیدن جونشون آزاد کنن 

حالا که دیگه قانونش هم کردن برای طلاق 

اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی اخلاقی و رفتاری مستر دارسی هستم😼

خب عزیزم اونا که میبینی بعد از طلاق اموالشون رو تقسیم میکنن بخاطر اینه که هردوشون توی تامین وسایل نقش داشتن😐

قانون برابری زن و مرده دیگه، هردوشون باید کار کنن

شما بعد از طلاق جهیزیه ات مال خودته (البته اگر خودتون تهیه کرده باشین) ولی اون چیزایی که شوهرت در طول زندگی خریده اموال مشترک حساب میشن و باید طرفین توافق کنن

اگر شما هم نقش داشتید توی تامین وسایل خونه بله حق دارید درغیر این صورت بنظرت...؟

حق طلاق و حق حضانت. حق مسکن و حق تحصیل و حق کار و حق خروج از کشور و حق ولایت بر فرزند و حذف اجازه از ...

خدایی نباید زن ها این همه سال سکوت میکردیم کار به اینجا برسه 

با دو تا داستان پوشش و اینا دارن خر میکنن ملتو 

پوشش بخوره تو سرم وقتی حتی حقوق انسانیم ازم گرفته شده

مردا میشینن برامون قانون مینویسن به نفع خودشون 

گند بزنن به این مجلس و قوانین 

مهریه رو کلا بردارن  ، تصنیف اموال بزارن جاش 

یه عمر زندگی کن جون بکن نخور جمع کن،بعد شوهره میره زن دوم میگیره به راحتی اولی رو از زندگیش میندازه بیرون حالا با ۱۴ تا سکه 

یا یه زن میره خیانت میکنه پدر شوهرش رو درمیاره بی ابروش میکنه بعد باید شوهره زندگیشو بفروشه دوستی تقدیم زن خیانت کار بکنه 

هیچی سر جاش نیست واقعا  

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

اره مهریه اکثر زن ها می‌بخشیدن جونشون آزاد کنن حالا که دیگه قانونش هم کردن برای طلاق

نه اون به کنار . کلا مهریه ندادن دیگه هیچ زندان و مجازاتی نداره .یعنی مرد حتی اگه داشته باشه و نده هیچ کسی کارش نداره . پس همون ۱۴ سکه هم هیچی به هیچی ! فقط اسمی گذاشتن ۱۴ تا باشه که یهو زنان اعتراض نکنن بگن چرا کلا برداشتین مهریه رو 😏 ببخشید ولی خر خودشونن واقعا ...

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

خب عزیزم اونا که میبینی بعد از طلاق اموالشون رو تقسیم میکنن بخاطر اینه که هردوشون توی تامین وسایل نق ...

عزیزم اولا که شما کار خونه داری کار حساب نمیکنی؟

دوم اینکه جهیزیه و اثاثیه خونه خیلی جا ها نصف نصفه

سوم اینکه اکثر خانم ها الان کار میکنن و شاغلن 

مردا میشینن برامون قانون مینویسن به نفع خودشون گند بزنن به این مجلس و قوانین مهریه رو کلا بردارن ، ...

نمیدونم دیگه قراره چی به سرمون بیارن 

فقط مونده شلوارشون در بیارن بشاشن تو سرمون

بهتون درخواست دادم

تایید کردم 🌸

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

نه اون به کنار . کلا مهریه ندادن دیگه هیچ زندان و مجازاتی نداره .یعنی مرد حتی اگه داشته باشه و نده ه ...

باید چند تا خانم وکیل مسلط به امور حقوقی هم پیدا کنیم متن کارزار بنویسیم 

عزیزم اولا که شما کار خونه داری کار حساب نمیکنی؟دوم اینکه جهیزیه و اثاثیه خونه خیلی جا ها نصف نصفهسو ...

خب بله دقیقا 

چون اکثر خانما شاغلن پس باید دید که چقدر خرج خونه میکنن، اگر واقعا نصف نصفه پس حقشونه

متاسفانه تا الان هیچکس کاری برای حقوق زنان خانه دار نکرده، پس اون دیگه خودش نیازمند یه کارزار جداست

بعدشم بستگی داره به اینکه رسم و رسوم جهیزیه چی باشه

مثلا اونجایی که زن کل جهیزیه رو میده خب واقعا وسایل خودشن

اونجایی که نصف نصف هستن پس قطعا اثاثیه هم نصف نصف تقسیم میشه

باید چند تا خانم وکیل مسلط به امور حقوقی هم پیدا کنیم متن کارزار بنویسیم

یه وکیل درست حسابی باید پیدا کنیم وگرنه که توی تاپیک بغلی خانم وکیله تازه داشتن دفاع هم میکردن از این قانون 😏 و تازگیا هم خیلی شنیدم که وکیل های زن هم زن ستیز شدن ! شاید نونشون تو زن ستیز بودنه....