2777
2789
عنوان

پربازدید علت ازدواج نکردن آقایون

776 بازدید | 72 پست

خواستم بگم منم تایید میکنم.

منم همین حرفارو از همکاران فعلیم شنیدم.میگفتن چرا باید کار کنیم تا خرج کس دیگه کنیم.گفتم خانما تو خونه کار میکنن.گفتن اقایونم کمک میکنن حتی خانمایی که شیفتی میرن بچه و پخت و پز با آقایونه وقتی خانم سرکاره.

گفتم یعنی ترجیح میدید تو کار خونه کمک کنید تاکلا کار بیرون؟گفتن اگر کیفیت زندگی بالا بره بله.

واقعیتش من زمانی فکر میکردم خانم خلقت ناز خداست و باید تو خونه بشینه اما الان نظر خودمم کم کم داره مثل همکارام میشه.

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

اوایل بدم میومد میگفتم میبینید نمی تونید.

اما اونا میگفتن منافع زن و مرد از ازدواج مشترکه و هردو منفعت میبرن.گفتم خانما باردار میشن.گفتن خیلیا تا سالها بچه دار نمیشن

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرد کیه که دلیل و علت کارش مهم باشه ولشون کنید 

خانما مردا رو پرو کردن

¯`•.,¸¸,.•´ به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️ `•.,¸¸,.•´¯           زندگی نمایشی است که امکان تمرین کردن ندارد پس پیش از آن­که پرده را بکشند و نمایش بدون تشویق دیگران خاتمه یابد آواز بخوان، گریه کن، قهقهه بزن!🤍🧸🪄

من قبل ازدواج شاغل بودم شغلمم خوب بود

اما بعد ازدواج نرفتم سرکار دیگه

ب نظر خودم زن بعد ازدواج ارامشش خونه بیشتر

همسرمم گاهی کمک میکنه ولی بنده خدا بیرون خیلی خسته میشه چون دوتا شغل داره

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

هشت میلیارد ادم تودنیا زندگی میکنن اما  این اداها وچرخش های فرهنگی فقط از جهان سوم سرمیزنه هردوروز یه ماجرا !!!!

تا وقتی رشد فرهنگی اتفاق نیفته واین گذر از سنت به مدرنیسم به همین داغونی و ناقصی پیش بره این حرفا هم هست البته مهم نیست دیگه هرچی میخواد بشه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اوایل بدم میومد میگفتم میبینید نمی تونید.اما اونا میگفتن منافع زن و مرد از ازدواج مشترکه و هردو منفع ...

کلا اگ قوانین زن ستیز فاکتور بگیریم این تغئیرات ب نفع زنانه چون وقتی پول دربیارن دیگ مجبور نیستن مردای روانی تحمل کنن راحت جدا میشن 

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

مردم مردای قدیم

اگه زن هم کار بیرون کنه هم تو خونه کار کنه و بچه داری..بی انصافیه

نمیشه ک چقدر پررو شدن مردا اَه

«از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالیکه من با چهره واقعی ام در آن حاضر بودم.»

مشکل این نیست که زن بره سر کار یا نه؟؟

موضوع این است که قوانین حقوقی ما در صورتی که زن کارمند هم باشه میگن واجبه تمکین کنه اگه نکرد مرد میتونه عدم تمکین بگیره

کارمند هم باشی باز هم حق طلاق و حق حضانت فرزند نداری

فیزیک زن برای کارهای ظریفه

اینم مد شد که زن کار کنه تقصیر خودش شد

چون زن های ما ناز کردن و عشوه و ظریف بودنو یاد نگرفتن ببینن چطوری ی مرد خام میشه

چون اگ توی خونواده اینکارو میکردی میگفتن زشته عیبه وجامعه بد میدونست...

وگرنه مردا زن خشگل ببینن که ناز وادا داره میگیرن خرجشم میکنن رو چشمشونم میذارن

♥️🌱

هشت میلیارد ادم تودنیا زندگی میکنن اما این اداها وچرخش های فرهنگی فقط از جهان سوم سرمیزنه هردوروز ی ...

ولی توی کشورای جهان  اول همینه هاااا مرد و زن باهم کار می‌کنند  و هر کدوم خرج خودشو میده