2777
2789
عنوان

پربازدید علت ازدواج نکردن آقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 72 پست
مردهای ایرانی چه عاشق کار کردن زن غربی شدنزن غربی میتونه پوشش آزاد داشته باشهمیتونه با پیراهن کوتاه ...

البته خانم ها یا ایرانی چون خیلی هاتون تحصیلات عالیه دارند خودشون تمایل به اشتغال بکار دارند و از روز اول هم از همسرشان حق کار می گیرن 

کاربر آقا 
البته خانم ها یا ایرانی چون خیلی هاتون تحصیلات عالیه دارند خودشون تمایل به اشتغال بکار دارند و از رو ...

به قول شما باید خودشون بگیرن

و گرنه از قوانین آبی گرم نمیشه

صفحه ی اول گفتم 

بادیه و چادر صحرا   شده  برج های لاکچری 

شتر شده بهترین ماشین های ضد سرقت آمریکایی

طبیب و عطار شده بهترین جراح به روز

فقط قوانین تمکین و چهار همسری و چهل صیغه و حق طلاق و حق حضانت فرزند و تمکین و دیه و ارث مطابق اعراب شتر سوار 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دختر مجرد زحمت بکشه درس بخونه کارمند بشه ازثش نصف برادر بیکار مفت خورش باشهچون دین ما فقط همه چیز ر ...

خب چرا برعکس فکر نمیکنی ؟ 

اینکه دیه یه مرد جراح دانشمند دو برابر یه زن خانوار دیپلمه که کار زاییدن بشور و بسابه نا برابریه؟؟

خب چرا برعکس فکر نمیکنی ؟ اینکه دیه یه مرد جراح دانشمند دو برابر یه زن خانوار دیپلمه که کار زاییدن ب ...

شما هنر کردی مثال خودم را به خودم برگردوندی

من میگم تمام قوانینی که بر مبنای جنسیت است غلط است

شایستگی انسانها به ایمان و ادب و علم شون هست 

نباید جایی که قانون غلط به نفع ماست خوشحال بشیم

همه باید تلاش کنن طبق علوم جدید قوانین عوض بشه

خب چرا برعکس فکر نمیکنی ؟ اینکه دیه یه مرد جراح دانشمند دو برابر یه زن خانوار دیپلمه که کار زاییدن ب ...

دختر خوب در ضمن زاییدن مهم ترین   امر طبیعت است

پاک بودن آدم ها ارزش داره

من مخالف این بودم که تو جامعه شان مرد خلافکار و فاسد از زن دانشمند بیشتر باشه

و گرنه زایش و مادر بودن که به طبع اون بحث آشپزی و ...  وارد میشه بی نهایت منزلت دارن 

ترکیه مطمئنم هست عزیزمبا اینکه مسلمون هستناگه زن شب بره پیش دوست پسرش به شوهرش مربوط نیستاروپا را ند ...

همچین چیزی هیچ جایی عادی نیست ،اما شوهر بی غیرت عوضی بله همه‌جا هست ،اینکه مواردی باشه ممکنه اما در کل غالب جامعه این نیست ،

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

به قول شما باید خودشون بگیرنو گرنه از قوانین آبی گرم نمیشهصفحه ی اول گفتم بادیه و چادر صحرا شده ب ...

خب اگه زندگی مسالمت آمیز باشه به نیازی به رفتن به درگاه قانون نبست

کاربر آقا 

گفته بودن هردونفر کارکنن هیچ دخالتی ام در روابط همدیگه باجنس مخالف نداشته باشن از همین اول دارن میگن احتمال هر خیانتی از طرفخودشون صددرصده.. پس از همین الان بگن بهتره.. 

انگار نمیخان تعهد داشته باشن.. دنبال بهانه ان برای کاری اشتباهشون 

خب اگه زندگی مسالمت آمیز باشه به نیازی به رفتن به درگاه قانون نبست

مثل این است بگی  اگه مریض نشی  دکتر خوب هم نمی خوای

اگه برف و بارون نیاد خونه ی خوب نمی خوای 

اگه راه بری  برای سلامتی بهتره ماشین نمی خواهی

شما یک سفسطه گر هستید و اصرار دارید  با هر ترفند و دوز  و کلکی که هست از یک کار غلط و اشتباه  دفاع  کنید

چون کاملا منافع شما در گرو همین قوانین غلط و نابخردانه  است.

مثل این است بگی اگه مریض نشی دکتر خوب هم نمی خوایاگه برف و بارون نیاد خونه ی خوب نمی خوای اگه راه ...

بنده هیچ منافعی توی این قضیه ندارم قانون رو هم قانون گذار وضع کرده من و شما هم نمی تونیم تغییرش بدیم پس بهتره به قانون احترام بگذاریم و شما هم بهتره با ادبیات بهتری صحبت کنید برای آیندتون بهتره

کاربر آقا