2777
2789
عنوان

پربازدید علت ازدواج نکردن آقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 72 پست

علت:

وقتی زن خودش رو از سکه بندازه

بیفته دنبال مردا

در کنارش فکر کنه هرچی مردونه تر رفتار کنه

خیلی گنگه 

و .‌‌‌..

فکر کنه استقلال یعتی از همسرت چیزی نخوای

میشه

مردایی که زورشون میاد خرج زن و بچه رو بدن

براحتی واسه رفع نیاز هم  دخترا هستن

حالا هی بشینیم

ختم واسه ازدواج بگیریم

خب تو جامعه الان 

فرهنگ زندگی‌های مشترک الان 

و تغییر ها 

خیلی از اون سبک زندگی قدیم فاصله گرفتیم خانم 

خیلی چیزا حذف شده 

خیلی چیزا اضافه شده 

بعضی از ممنوعه ها جاشو به غیر ممنوع داده و بالعکس 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دختر مجرد زحمت بکشه درس بخونه کارمند بشه ازثش نصف برادر بیکار مفت خورش  باشه

چون دین ما فقط همه چیز را از روی جنسیت نظر داده نه شایستگی 

مرد بیسواد  و خلافکار دیه اش دو برابر  یک جراح متخصص خانم یا یک دانشمند خاتم است

اول باید قوانین کاملا تغییر کنن

مشکل قوانین عصر حجری است زن نخبه ای مثل پروفسور مریم میرزاخانی توی ایران دیه اش نصف یک مرد خلافکار و ...

قوانینمون خیلی اشتباه توشه جنسیت زده ست

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

ولی توی کشورای جهان اول همینه هاااا مرد و زن باهم کار می‌کنند و هر کدوم خرج خودشو میده

بله درست میگی سال های ساله  دقیقا همینکارو میکنن  ولی بدون ادا واطفار و وای ووی توافق میکنن که ایا هردوکار کنن یا یکی که شغل و بیمش بهتره کار کنه اون یکی بمونه خونه مراقب بچه ها باشه بدون درنظر گرفتن جنسیت هوم میک کنه  یا کلا سبک سنتی پیش برن یا اصلا ازدواج سفید میکنن خلاصه  هرکدوم یه مدل دیگه کاری به بقیه ندارن اما اینجا موج بیاد دیگه اومده هرکی میخواد یه نسخه کلی بپبچه و بگه حق فقط با منه بقیه هم اداشو دربیارن عقب نیفتن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ولی من دیدم بیشتر خانم های شاغل شوهر هاشون کمکشون نمیکنن تو کار خونه واین از نظر من بی انصافی

برادرشوهر من اصلا کمک  نمی کنه حتی یک استکان آب نمی کشه

با اینکه تایم کاری زنش زیاد و خسته کننده است

دو شکم هم پشت هم زاییده

دلیلشون چی بود؟؟

گفتن توی کشورای پیشرفته خانم و آقا باهم کار میکنن آخرشم اموال نصف نصفه.نه اینکه به خاطر مهریه کل عمرو کار کنیم آخرم بدیم مهریه به اسم یکی دیگه.

گفتم همه زنا که اهل مهریه نیستن.گفتن حتی توی طلاقم زن نافعه برای همینم طلاقو برای زن سخت گرفتن که برای تیغ زدن و مهریه ازدواج نکنن

برادرشوهر من اصلا کمک نمی کنه حتی یک استکان آب نمی کشهبا اینکه تایم کاری زنش زیاد و خسته کننده استد ...

بله متاسفانه چیزیم بگن میگن همین که اجازه دادیم کار کنیم از خداتون باشه سختتون هست بشینین خونه 

قوانینمون خیلی اشتباه توشه جنسیت زده ست

خوب اسی جان اول باید قوانین تغییر کنه

مثل علم مهندسی که پیشرفت کرد الآن کسی تو چادر و بادیه زندگی نمی کنه که 

همین قاضی ها توی برج های لاکچری زندگی می کنن

آیا قاضی از خونه به دادگاه با شتر میره؟؟ خیر با بهترین ماشین مدل بالای ژاپنی

آیا  قاضی و وکلا وقتی بیمار میشن روغن  بنفشه تو ک  و  ن  شون میزارن؟؟ یا  شاش شتر می خورن؟؟ خیر 

میرن پیش بهترین پزشک به روز دنیا

بعد برای ما مردم از قوانین قبایل عرب بادیه نشین نسخه می پیچن

بله متاسفانه چیزیم بگن میگن همین که اجازه دادیم کار کنیم از خداتون باشه سختتون هست بشینین خونه

کاش این را بگن

میگن  ما زن مفت  خور نمی خواهیم 

خودت باید خرج خودت را در بیاری ولی اصلا کار خونه و بچه داری را هم گردن نمی گیرن

خیلی مردها دارن  روز به روز خیره تر و بی حیا تر میشن

گفتن توی کشورای پیشرفته خانم و آقا باهم کار میکنن آخرشم اموال نصف نصفه.نه اینکه به خاطر مهریه کل عمر ...

خوب بهشون بگو توی کشورهای پیشرفته اگه زن ک  و ن  لخت هم بره بیرون مرد حق اعتراض نداره

اگه زن دوست پسر هم بگیره به شوهرش مربوط نیست

بهشون بگو  گ و  ه  کشورهای  پیشرفته را نخورن

خب تو جامعه الان فرهنگ زندگی‌های مشترک الان و تغییر ها خیلی از اون سبک زندگی قدیم فاصله گرفتیم خانم ...

درسته.قبلا مهریه چیزی بود که فقط اسمش بود اونم کم.الان مهریه شده بورس.قبلا طلاقی نبود گه مهریه ای باشه.قبلا خانم ها هرسال باردار بودن امکان کار نبود بچه هارو فقط مادر بزرگ میگرو.تمام کارخونه روی دوش خانم بودیعنی عملا زن هم بیکار نبود.رتق و فتق امور خونه با خانم بود خرج و مخارج با آقا.تازه شیردوشیدن و پنیر و ماست و کره درست کردن و حتی چرخ گوشت کردن که با چرخ گوشت دستی بوده کار زن بوده.

منم میگم دیدم زیادم بد نمیگن دیدگاه خودمم تا حدی عوض شده اونم منی که میگفتم زن جاش خونه ست.

تازه بهم میگن میگی زن باردار میشه خب قانونم ازش حمایت میکنه میتونه کل نه ماه بارداری و نه ماه بعدشو نره سرکار

کلا اگ قوانین زن ستیز فاکتور بگیریم این تغئیرات ب نفع زنانه چون وقتی پول دربیارن دیگ مجبور نیستن مرد ...

منم اینطور فکر میکنم

چوب دوسر طلاست