2777
2789
عنوان

نظرتون درباره کسی که نوزاد ده روز رو میاره عروسی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 56 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه اون حجم از سروصدا واسه بچه ۱۰ روزه به نظرم خیلی زیاد بود و اینکه بچه ۱۰ روزه خدایی نکرده سرما بخ ...

الان بلاگرا با نوزادشون هر روز بیرونن دیگه اینم یه عروسی اومده درضمن نوزاد هنوز به وضوح قدرت بینایی و شنوایی نداره 

بچه ی خودشه خودش می‌دونه چیکار کنه یا نکنه 

اتفاقا بچه هم تو سر و صدا میخوابه راحت باند هم دم گوشش نیست که مشکلی پیش بیاد یه صدای مبهمه که اونم تو عالم خواب متوجه نمیشه 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
گوش بچه،عصب هاش،اون همه نور و روشنایی،اصلا خود اون مادر .وااای خدایا مغزم سوت کشید،یه دونه عاقل هم ن ...

اینا به کنار اینکه الان همه مریضن سرما دارن بچه ۱۰ روزه خیلی ضعیفه

من یکی از دوستام بچش زیر یک ماه بود چون داداشش میرفت مدرسه سرما خورده بود بچه هم مریض شد حدود ۱۳ روز بستری بود چون سرما خوردگی باعث شده بود سینه پهلو کنه دوستم الان که دو سالشه هنوزم بدنش ضعیفه حالا اینجا خیلیا میگن چه اشکالی داره

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

اینقدر بارداری سخت میگذره از نوسانات  هورمونی  بگیر تا بقیه...  بعد به دنیا اومدن  بچه دیگه واویلا  ..

تو این حال و احوال  فقط یه عروسی میتونه  حالت رو خوب کنه💃💃💃💃💃💃💃

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
قطعا پدرو مادر اون بچه بهش دلسوز ترن و بهترینو براش میخوان تا منشاید مادر از نظر روحی نیاز داشتمن خو ...

ماهم تو کارش دخالت نکردیم و نظر ندادیم اینجا فقط گفتم چون برام جالب بود

درضمن شهر بازی با عروسی با اون حجم صدا و بیس اهنگ قابل قیاس نیست

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

برای من که عجیب نیست چون نه به خودم نه بچه‌ها زندگی رو سخت نمیگیرم. 

حالا امده عروسی چی شده مگه؟ 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

آدم بیخیال و خونسردیهبه نظر من که اینجور آدما همیشه سالم ترن تا آدمای حساس

دقیقا منم تو دلم گفتم خوشبحالش 

قطعا پدرو مادر اون بچه بهش دلسوز ترن و بهترینو براش میخوان تا منشاید مادر از نظر روحی نیاز داشتمن خو ...

اتفاقا هرکی منو دید گفت نوزادو چرا اوردی?؟؟؟؟یا چند نفر کنارم بودن پچ پچ میکردن گفتن دختره مغزش کار نمیکنه؟؟حالا با نوزاد پارک نمیومدی چی میشد

من در جواب همه لبخند میزدم😂