دیشب عروسی بودم یکی اومده بود که تازه فقط ۱۰ روز زایمان کرده بود اول از جونی که خودش داشت خیلی متعجب شدم دلمم واسه نوزاد سوخت تو اون سروصدا تو فصلی که همه بیمارن ویروس دارن کلا اولین بار بود میدیدم
من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
گوش بچه،عصب هاش،اون همه نور و روشنایی،اصلا خود اون مادر .وااای خدایا مغزم سوت کشید،یه دونه عاقل هم ن ...
اینا به کنار اینکه الان همه مریضن سرما دارن بچه ۱۰ روزه خیلی ضعیفه
من یکی از دوستام بچش زیر یک ماه بود چون داداشش میرفت مدرسه سرما خورده بود بچه هم مریض شد حدود ۱۳ روز بستری بود چون سرما خوردگی باعث شده بود سینه پهلو کنه دوستم الان که دو سالشه هنوزم بدنش ضعیفه حالا اینجا خیلیا میگن چه اشکالی داره
من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین