2777
2789
عنوان

نظرتون درباره کسی که نوزاد ده روز رو میاره عروسی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 56 پست
نظری ندارم هر کسی خودش صلاح بچه شو بهتر می‌دونه، شاید هم مجبور بوده ...بعد ده روز هم خودت دیگه کامل ...

من که اصلا سرپا نبودم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه افسردگس یه این چیزاس! من بعد زایمان افسردگی گرفتم هنوزم هست وبی حتی شوهرمم نمیدونه

علائمت چیه؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
در مورد شخص نظری ندارم ، ولی خب نوزاد از اول تو سر و صدا و شلوغی بزرگ بشه بهتره که دو روز دیگه با یه ...

بخدا ما بچهامون رو هیجا نبردیم از کوچیکی الان جرات رفتن ب ی مهمونی سادم ندارم بچم با گریهاش زهر مارم میکنه

من که اصلا سرپا نبودم

من سزارین بودم بچم بستری شد از روز اول محبور بودم کارامو خودم بکنم کبا کمک نداشتم تا پنج روز دولا بودم  ولی روز ده که رفتم بخیه بکشم دیگه خیلی بهتر بودم     اون احتمالا طبیعی بوده  

نمی‌دونم مردم چرا دوس دارن در مورد هر چیزی که بهشون هم ربطی نداره نظر بدن

من که اصلا طرف دوستم یا فامیلم نیست که بخوام تو زندگیش نظر بدم و دخالت کنم داشت میرقصید جاریم گفت این تازه ده روزه زایمان کرده بچشم بغل خواهرشوهرش بود دیدم

یکم فکرکن بعد حرف بزن

خب حالا اون یه نفر نمیومد چی میشد؟مردم عقل ندارن بخدا.من ده روز بود زایمان کرده بودم عروسی پسرخالم ن ...

والا اینجا خیلیا موافقن با کارش

منم خیلییییی تعجب کردم اخه گوش بچه ۱۰ روز چیه بتونه اون حجم از صدارو تحمل کنه

شما کار عاقلانه‌ای کردی

من که اصلا طرف دوستم یا فامیلم نیست که بخوام تو زندگیش نظر بدم و دخالت کنم داشت میرقصید جاریم گفت ای ...

حرفم کلی بود عزیزم 

شما به خودت نگیر

من با اونایی هستم که بد حرف زدن

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
والا اینجا خیلیا موافقن با کارشمنم خیلییییی تعجب کردم اخه گوش بچه ۱۰ روز چیه بتونه اون حجم از صدارو ...

به اندازه آدم های روی زمین روش تربیتی و دیدگاه و طرز فکر وجود داره 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
خب اگه مشکلی نداشته باشه چی میشه اگه بیاد؟

اخه اون حجم از سروصدا واسه بچه ۱۰ روزه به نظرم خیلی زیاد بود و اینکه بچه ۱۰ روزه خدایی نکرده سرما بخوره خیلی بد میشه

والا اینجا خیلیا موافقن با کارشمنم خیلییییی تعجب کردم اخه گوش بچه ۱۰ روز چیه بتونه اون حجم از صدارو ...

گوش بچه،عصب هاش،اون همه نور و روشنایی،اصلا خود اون مادر .وااای خدایا مغزم سوت کشید،یه دونه عاقل هم نبوده توجیه ش کنه . 

بخدا ما بچهامون رو هیجا نبردیم از کوچیکی الان جرات رفتن ب ی مهمونی سادم ندارم بچم با گریهاش زهر مارم ...

ولی عزیزم اون حجم از سروصدا واسه بچه ۱۰ روزه خیلی زیاد بود طفلک

علائمت چیه؟

خیلی زود عصبی میشم حتی از دست بچم   یه وقتایی تو ذهنم یه چیزایی میاد که از خودم تعجب میکنم      خیلی وقتا شده بزنم تو سر و صورت خودم از حرص زیاد   یا وسیله شکوندم     اصلا این کارا از من بعید بود   کلا مغزم هیچی نمیکشه   همش از همه کس و همه چیز شاکی ام     در کل شرایط روحیم افتضاح  

ولی تو ظاهر خیلی خودمو کنترل میکنم همه فکر میکنن خوش خوشانمه