2821
2789
عنوان

تجربه پدر معتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 22 پست
آنقدر دوسش دارم دست خودم نیست تازه ازدواج کردم ولی آنقدراز لحاظ روانی از بچگی تا حالا تحت فشار بودم ...

همه ما مخصوصا دختر ها یه طور عجیبی باباهاشون  رو دوست دارن

بابای منم خیلی سختی کشید و خیلی واسش گریه میکردم. الانم‌ پیر شده چهره اش  شکسته و پر از غمش رو میبینم حالم بد میشه.

ولی چه میشه کرد.

باید خیلی قوی بود  خیلی

کلا پدر مادر های نسل ماها خیلی سختی وعذاب کشیدن. 

ولی توسعی کن مامان شادی باشی برای بچه ات تا اونم مثل تو شونه هاش نخواد غم های تو رو حمل کنه. زنجیره رو قطع کن.

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
دقیقا دلم برای بابامم میسوزه یه تکیه از وجودمه

تو همچین شرایطی بودم اما همیشه دلم برا مامانم کبابه و از بابام دلخورم کسی ک دنبال این چیزا میره ینی به فکر خونوادش نیست ب نظرم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چقدر شبیه منی

اعتیاد پدر به تریاک

درد و دل مادر از مصیبت هاش از بچگی برای من

و منی که از بچگی همیشه ناراحت مادرم بودم که چقدر داره زجر میکشه تو این زندگی

اونا اخرش طلاق گرفتن منم به ظاهر یه ادم موفقم تو زندگی

ولی هیچوقت دوست ندارم به کودکیم برگردم

همیشه از وجود پدرم شرمم میومد

مادرامون شاید تقصیری نداشته باشن ولی روح بچه رو داغون میکنن فکر میکنن چون بچه ایم یادمون نمیمونه ولی من همیشه غصه مادرم رو می خوردم

دوستان عزیز درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم

یه مستاجرداریم معتادهست ادم خوبیه یه پسر۱۵داره وکارگر خودمونم هست مصرف موادش بالاست پولی برای زن وبچ ...

می‌دونم نمیتونه باورت میشه یه روز رفتیم من شیرینی بخرم براش به یه مناسبتی پول نداشت تریاک بخره میخواست بهم بگه بجا سرینی برام بخری پول بده خودم روش نشد بگه ولی من هزار تا تکه شدم

چقدر شبیه منیاعتیاد پدر به تریاکدردول مادر از مصیبت هاش از بچگی برای منو منی که از بچگی همیشه ناراحت ...

اره آنقدر روی روان من تأثیر داشته من مریض شدم از نظر روانی اینو خودم میفهمم یه آدم افسرده ام که به روی خودم نمیارم 

می‌دونم نمیتونه باورت میشه یه روز رفتیم من شیرینی بخرم براش به یه مناسبتی پول نداشت تریاک بخره میخوا ...

عزیزم انشالله که خدا بهترینها نصیبتون کنه سخت نگیر هرکسی یه جور گرفتاره دنیابه کام هیچکس نیست

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز